Президентът и разни умници да кажат защо не сметам, ядоса

...
Президентът и разни умници да кажат защо не сметам, ядоса
Коментари Харесай

Финансови инжекции само за еврозоната

Президентът и всякакви умници да кажат за какво не сметам, ядоса се Борисов Европа ще оказва помощ, само че за проби и просвета
Европа ще оказва помощ на страните членки, само че за проби и просвета. Финансовите инжекции ще са единствено за страните от еврозоната. Това разкри министър председателят Бойко Борисов на ексклузивен брифинг в Министерски съвет, представяйки какви изводи е направил нощес Европейският съвет.

ВИЖ ОЩЕ: 20 млн. месечно ще костват проби /ОБНОВЕНА/

 „ Подкрепяме решителните дейности, подхванати от Европейската централна банка, с цел да се обезпечат удобни условия за финансиране във всички страни от Еврозоната “, заяви специфичната точка за финансирането Борисов. И разяснява: „ Оставям на президента и всякакви умници да разясняват и да отговорят за какво ние не сме там ”. Така той отговори на всички критици на присъединението на България към еврозоната. И сподели, че страните, които употребяват еврото са като в брака - и в положително и в неприятно - дружно.

ВИЖ ОЩЕ: Вече катерим бързо кривата на болестта

Твърдо ще противодействаме на дезинформацията с транспарантна връзка за деяние, гласи една от точките, признати от Европейския съвет. Благодаря на българските медии, които всеки ден излъчват. А и като дават апокалипсиса в доста други страни, виждаме какъв брой навременни са или ограниченията у нас, разяснява министър председателят.  

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Правим 1000 теста на служители на реда и водачи

Според пета точка в решенията  комисията ще форсира дейностите си в поддръжка на обезпечаването на здравно съоръжение в  целия Европейски Съюз, което е най-належащият въпрос сега. В 6 точка споделяме, че ще се направи обзор на запасите и ще се работи интензивно по публични поръчки за проби, дрехи и защитни средства, заяви още Борисов. В подтекста на рекомендациите на СЗО наложително би трябвало да се усили потенциалът за проби, е решил съветът.

В точка 9 споделяме: Ще създадем всичко допустимо да подкрепим научните проучвания и да потърсим потребни взаимоотношения сред научния капацитет, уточни министър председателят.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР