Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз пожелават

...
Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз пожелават
Коментари Харесай

БФС с приятелски апел към българските клубове

Президентът Борислав Михайлов и управлението на Българския футболен съюз пожелават триумф на всички клубове, участници в Първа и Втора лига през новия сезон, както и на представителите ни в европейските клубни шампионати, започващи присъединяване си на интернационалната сцена.

От позицията си на регулаторен орган на футбола на всички равнища у нас, БФС показва безапелационната си подготвеност да обезпечи безпроблемното протичане на сезон 2019/2020 и насочва другарски зов към клубовете-участници за тяхното подпомагане за новото състезание да е още по-вълнуващо и атрактивно.

Бихме желали да подчертаем значимостта на апела на Българския футболен съюз за съблюдаване на разпоредбите на честната игра както на терена, по този начин и отвън него – обръщение, подкрепено и от министър-председателя на Република България господин Бойко Борисов – защото точно спазването на спортните морал и нравственос е от най-ключово значение за постигането на качествения артикул, който всички желаеме да виждаме.

Българският футболен съюз още веднъж се обръща и към най-важната страна във футболната игра – ентусиастите - с увещание, че хулиганството, експанзията и ксенофобията нямат място в модерния футбол. Нека всички дружно създадем по този начин, че българските игрища да бъдат арени на чисти и същински борби, решавани само на състезателен принцип.

Още един път желаем шанс и положителни страсти на всички участници в сезон 2019/2020!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР