През зимата изглеждаме средно пет години по-възрастни, отколкото сме в

...
През зимата изглеждаме средно пет години по-възрастни, отколкото сме в
Коментари Харесай

Защо изглеждаме по-стари през зимата и как да се справим с това?

През зимата изглеждаме приблизително пет години по-възрастни, в сравнение с сме в реалност. Но можете да се преборите с това!

Студено време, непрекъснато суха кожа, скучна коса - всичко това образно ни прибавя по огромна възраст и като предписание през зимата изглеждаме по-възрастни, в сравнение с сме в реалност. Събрахме няколко метода, по които зимата ни състарява, и ще ви кажем по какъв начин да се справите с тях.
Как да защитим кожата си през зимата
Студът, снегът, вятърът и слънцето на открито, в композиция с климатиците и парното вкъщи, в допълнение изсушават и придават на кожата ни е...
Прочети повече
Премахнете кръговете под очите

Колкото по-студено е времето на открито, толкоз по-забележими стават тъмните кръгове и торбичките под очите – съвсем два пъти по-големи. Има справедливи аргументи за това: липса на витамини D и K, по-бледа кожа на лицето - и в този момент изглеждаме с 4,5 години по-възрастни. Вземете витамините си, грижете се за кожата си и използвайте дребни трикове за грим, когато е належащо – като разбъркване на коректор с влажна гъба – по този начин кожата ще сияе и ще изглеждате по-млада.

Правете си маски за коса

Сухият вътрешен въздух заради централното отопление, студеният външен въздух и статичното електричество вършат косата ни скучна и чуплива. Междувременно лъскавата гъста коса е един от главните признаци на младост и прохлада. Вземете подхранващи и овлажняващи маски и поглезете косата си по-често през зимата - резултатът ще ви зарадва.

Купете си цветни шалове и шапки
Златни правила за грим през зимата
Гримът за дамата през зимата може да бъде по-силен от грима през другите сезони. Зимният вид хубост е този, който се характеризира с т...
Прочети повече
Зимата е време за тъмни и скучни цветове. По някаква причина хората към момента избират връхни облекла в тъмносини, сиви, черни или кафяви нюанси. Може би е практично, само че много депресиращо! Освен това, колкото повече остаряваме, толкоз повече тъмните облекла акцентират всевъзможни бръчки и сенки по лицето ни, като ни състаряват. Затова изберете ярки аксесоари и се пробвайте да поддържате зимния си дрешник по-слънчев, в сравнение с летния.

Овлажнявайте кожата си

Алфата и омегата на зимната грижа за кожата е хидратацията. Колкото по-суха е кожата, толкоз повече се лющи, толкоз по-стара наподобява и толкоз по-лесно се появяват бръчки по нея. Изберете добър артикул, който ще подхрани и овлажни кожата ви, и не забравяйте да го употребявате!

Занимавайте се със спорт

Колкото по-студено и мрачно е на открито, толкоз по-рядко спортуваме и толкоз по-пасивен е живота, който водим. Това е естествено: тялото се стреми да пести сила, а не да я губи. Но въпреки всичко си коства да се преборите и да започнете да упражнявате - най-малко вкъщи, най-малко 15 минути дневно. В допълнение към очевидните изгоди за здравето и имунитета, упражненията са потребни за кожата ни и да, освен ни оказват помощ да изглеждаме по-млади, само че безусловно ни връщат младостта.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР