През юни затваряте една страница от живота си и отваряте

...
През юни затваряте една страница от живота си и отваряте
Коментари Харесай

Юнски тароскоп за зодия Дева

През юни затваряте една страница от живота си и отваряте нова. Очаква ви интервал на освобождение от всички отрицателни страсти. Период на промяна. Преминали сте през сложен стадий или провокационен цикъл в живота си, само че сте на финала. Остава единствено да се откажете от всичко излишно и да бъдете отворени за напредък и смяна. Бъдете безапелационни и безкомпромисни. Разчистете живота си и освободете място за в действителност стойностни неща и хора.

През този месец ще претърпите краткотраен крах или комплицираност. Юни ще ви срещне с трудности, разочарования или кратковременен застой в живота ви. Работете върху себе си. Потърсете способи да си изясните обстановката и да се свържете още веднъж с вътрешната си мотивация и възторг.
Деви, чака ви промяна
Юни ще ви донесе изясненост и фокус, само че с тях ще ви се наложи да взимате значими избори. Ако отделите нужното време да помислите, ще бъдете по-наясно с желанията и стремежите си. Опитайте се през този месец да сте практични и рационални. Не потъвайте в илюзии и фантазии, бъдете реалисти. Само по този начин ще се доближите до вашите цели.

Тройка мечове носи разрушено сърце, прочувствена болежка и горест. През този месец може да преминете през стадий на прочувствен ужас или разлъка с непосредствен човек. Бъдете откровени в възприятията си и си позволете да се излекувате, макар че това може да е мъчителен развой.

Ако сте отворени за смяна, наясно със себе си и съумеете да постигнете прочувствено излекуване, можете да продължите напред с резистентност и да създадете по-светло бъдеще.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР