През юли ще сте разсеяни. Ще ви липсва фокус, концентрация,

...
През юли ще сте разсеяни. Ще ви липсва фокус, концентрация,
Коментари Харесай

Юлски тароскоп за зодия Телец

През юли ще сте разсеяни. Ще ви липсва фокус, централизация, все няма да сте разбрали нещо. Внимавайте да не се поддадете на отрицателно въздействие и не злоупотребявайте с властта, която имате. Постарайте се моментната ви дезориентация да не повлияе на връзките ви с близките. Бъдете откровени и по-подробни в диалозите, с цел да не ви схванат неправилно. През целия месец премисляйте добре дейностите си и желанията, които стоят зад тях. 

През юли може да нямате фокус, само че ще имате мощна вътрешен глас, емпатия и креативна сила. В прочувствен проект ще постигнете огромно израстване и ще развиете капацитета, който имате за задълбочени взаимоотношения. Ако имате креативно занимание, през юли ще имате вдъхновението да се захванете с него. 
Телци, имайте религия в ориста си
Този месец може да ви донесе загуби, разочарования и горест. Не задълбавайте в пропуснати благоприятни условия от предишното, тъй като това няма да ви донесе нищо друго, с изключение на страдалчество. Споделете с непосредствен човек проблемите си и изкарайте всичко отрицателно от системата си. След това се отърсете от тях и погледнете със пресен взор на живота пред вас и всички прелестни неща, които ви чакат. 

Позволете си да бъдете спонтанни през юли. Непланувано странствуване за уикенда, изненада за обичан човек или просто разходка измежду природата ще ви се отразят отлично. Помислете за следствията преди да поемете риск, само че и посрещайте с отворени прегръдки всичко ново в живота си. Съдбата би трябвало да се одобри, а не да се трансформира, имайте религия в нея. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР