През уикенда за Рома предстои изключително важен двубой. Вълците“ гостуват

...
През уикенда за Рома предстои изключително важен двубой. Вълците“ гостуват
Коментари Харесай

Капитанът на Рома на линия за битката с Наполи

През уикенда за Рома следва извънредно значим дуел. „ Вълците “ гостуват на Наполи в „ слънчевото дерби “, а през 2023 година, тимът на Жозе Моуриньо към момента няма проваляне. Тимът записа единствено едно тъждество против състава на Милан, а останалите мачове бяха извоювани от „ джалоросите “. 

Наполи от своя страна е на крилете на вдъхновението и отборът на Лучано Спалети освен има много сериозна преднина на върха в таблицата, само че и „ неаполитанци “  наистина играят атрактивен и прелестен за окото футбол, като се любуват на страхотна акция. Наполи към този момент е очевиден любимец за „ скудетото “ и в неделната вечер за Рома следва извънредно сериозен тест, който ще даде отговор на доста въпроси. И въпреки че задачата на римския гранд е довеждане докрай в топ 4, за някои хора тази задача наподобява към този момент много по-постижима след отнемането на 15 точки от актива на Ювентус. 

Дали това е по този начин обаче, ще покаже само времето, защото и от „ остарялата госпожа “ няма да стоят със „ скръстени ръце “ и  най-малкото, което е ще апелират наложената им глоба, като въпреки всичко съществува вероятността при позитивно развиване на нещата, тези 15 точки да бъдат върнати в актива на „ бианконерите “.

Добрата вест за Рома е, че капитанът  на отбора Лоренцо Пелегрини ще бъде на линия за идното дерби. Италианският национал към този момент е изцяло здрав и се чака още през днешния ден да се включи на цялостни обороти в подготвителния развой.  Не би трябвало да има каквито и да е въпросителни по отношение на положението на полузащитника и се чака, че Пелегрини ще започва още от първата минута в неделя вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР