През този месец ще сте заредени с грижовна енергия и

...
През този месец ще сте заредени с грижовна енергия и
Коментари Харесай

Юнски тароскоп за зодия Риби

През този месец ще сте заредени с грижовна сила и деловитост. Вие притежавате прелестни качества като емпатия, самообладание и отдаденост. Същевременно сте крепко стъпили на земята и зрели когато става въпрос за материални и финансови каузи. Ако през юни разчитате на тези си мощни страни, ще се радвате на напредък и обилие. Както в персонален, по този начин и в професионален проект.

През юни внимавайте с решенията, които взимате. Ако не ги премислите добре, могат да имат негативно влияние върху живота ви. Това включва нездравословни привички и пристрастяване, неприятен избор на кариера или неприятен избор в персоналните взаимоотношения. Вкопчили сте се крепко в неща и хора, които не способстват за вашето богатство. Пуснете ги, за ваше положително е. Не носете тежкия товар на проблемите от предишното със себе си, тъй като това замъглява преценката ви. Имате навика да повтаряте едни и същи неточности и да не се учите от опита си. Постарайте се да измененията това.
Риби, пуснете предишното по течението
Макар и мъчително, през юни ще усетите смяна в мирогледа си. Ще осъзнаете какъв брой е значимо да приемете, че някои неща е по-добре да останат в предишното, да се излекувате от контузиите на предходни разочарования или провали. По този метод ще намерите сили да се освободите от недоизяснени въпроси, страхове, засегнатост и самосъжаление... и да пандизите страницата. Юни е време за амнистия, прочувствено излекуване и пренасочване на фокуса върху позитивните аспекти на живота ви. Разчистете път от всичко остаряло, с цел да можете да се насладите на прелестните неща, които ви предстоят. 

Дайте време на този значим развой и Вселената ще ви се отблагодари за търпението.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР