През тази седмица скочиха цените на тока и парното, беше

...
През тази седмица скочиха цените на тока и парното, беше
Коментари Харесай

Нужна е висока избирателна активност

През тази седмица скочиха цените на тока и парното, беше обявено и желанието да се върви към въвеждане на еврото без временен интервал. Какви промени в икономическата сфера планува " Демократична България "?

" Важно е да има висока изборна интензивност и да се вдигне резултатът на партиите на митинга ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Мартин Димитров, претендент за народен представител от " Демократична България ".

За него за значимите и дълбоки промени би трябвало единодушие, което е допустимо да се реализира, когато бъдат поставени на масата. Политикът счита, че моделът на ръководство би трябвало да се смени.

Той има вяра, че в случай че Бойко Рашков успее да спре пазаруването на гласове и издържи този тест, ще бъде един сполучлив вътрешен министър.

Мартин Димитров счита, че не е редно да се дават оценки на икономическия екип на служебното държавно управление в този миг, само че може да се твърди, че има сполучливи и верни стъпки. Той е уверен, че " Хемус " ще бъде издигната, само че за разлика от ГЕРБ ще се търси успеваемост.

Според него пенсиите би трябвало да бъдат преизчислени от началото на идната година, като междинната е допустимо да доближи 1000 лв., а приходите ще се вдигнат, когато има сериозен растеж на стопанската система, от седем-осем % на година.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР