През тази година BMW M празнува своята 50-та годишнина и

...
През тази година BMW M празнува своята 50-та годишнина и
Коментари Харесай

BMW представя специален M модел до края на годината

През тази година BMW M чества своята 50-та годишнина и по този мотив немската марка показа някои много интересени модели. По-рано тази година видяхме третия по рода си CSL модел в лицето на M4 CSL, а преди няколко дни видяхме и първото серийно М3 комби правено в миналото. Изглежда това няма да е всичко, което от BMW ни приготвят до края на годината, откакто от компанията оповестиха, че ще забележим още един специфичен модел до края на годината.

От BMW не разкриват какъв ще е той, само че съгласно разнообразни източници това ще бъде дълго чаканото BMW 3.0 CSL. Той ще е нравствен правоприемник на именитото Е9 CSL от 70-те години на предишния век и ще е основано на М4 CSL. Очаква се дизайнът да черпи ентусиазъм от концепта BMW 3.0 CSL Hommage, който видяхме през 2015 година. Производството ще е лимитирано в серия от едвам 50 броя, а всеки от тях ще е с цена от към 750 хиляди евро.



За разлика от М4 CSL, по-специалната версия ще се предлага с механична трансмисия и задно предаване, като мощността евентуално ще бъде към 600 конски сили. Под предния похлупак ще работи 3.0-литров бензинов шестак, а по-ниско тегло и по-агресивно окачване ще удовлетворяват пистовите стремежи на клиентите. Очакваме повече информация в идващите месеци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР