През септември ГЕРБ почти беше паднал, но Борисов успя да

...
През септември ГЕРБ почти беше паднал, но Борисов успя да
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борисов спаси кабинета с харизма

" През септември ГЕРБ съвсем беше паднал, само че Борисов съумя да извади от себе си още харизма, пристигна коронавирусът и се стабилизира. Въпросът е за какво Българска социалистическа партия не подвига, а стои на 500-600 хиляди души, надалеч е от 1 милион. И казусът не е във вътрешната съпротива против Нинова. Партията беше комплицирана, само че огромна, Нинова я опрости, само че в този момент ще забележим какъв брой е огромна. Ако гледаме цифрите - незадоволително ".

Това съобщи пред bTV социологът Андрей Райчев.

" Посланието на листите на Слави Трифонов е, че той се опира на съществени хора, експерти. Има едно съмнение, че той ще е следващият Яне Янев или Бареков, само че не е по този начин ", счита Райчев. Слави е третата вълна на явлението " цар ". В България няма полемика " ляво-дясно ", консерватизъм или демократизъм, а има полемика за човек. Тоест те гласоподават за Борисов или за този, който ще застане против него. Желанието на хората да видят индивида, те няма да гласоподават за хората на Слави, ще гласоподават за Слави ", предвижда Райчев.

" Предстои да забележим доста мощно Движение за права и свободи на тези избори, в случай че създадат 400 хиляди на тези избори, второто място в действителност ще бъде оспорвано ", разяснява Райчев.

" Десницата имаше късмет да си върне позициите в електората, изглеждаше, че десницата излиза от закостенялата си позиция, само че те се опират на избран вид хора и ще вземат 25 - 30 депутати ", предвижда социологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР