През седмицата, в която парламентът започна работа по законодателните теми,

...
През седмицата, в която парламентът започна работа по законодателните теми,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: В НС се търсят тяснопартийни интереси, не решения за обществото

„ През седмицата, в която Народното събрание стартира работа по законодателните тематики, се разбра, че ще се разискват тематики, разнообразни от дневния ред на обществото . Държавата ни се нуждае от решения на здравната рецесия, на икономическата, на обществените провокации. Отговор на тези въпроси няма. Колегите от така наречен „ партии на смяната “ взеха решение да преглеждат законопроекти, свързани с ползите на политическите партии - смяна в Изборния кодекс “. Това разяснява пред Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, за първите работни дни на Народното събрание. 

Тя акцентира, че партия ГЕРБ е посочила, че не е деструктивна , като е приела импортирани оферти за гласоподаване в Народното събрание: 

„ Ще бъдем мощна съпротива с коментар по всяка тематика от дневния ред на обществото. Доста години сме носили отговорността си... Осъзнали сме по какъв начин да представяме целите си пред жителите “. 

В предаването „ Неделя 150 “ Атанасова. И за комисията за проверка на ръководството на Бойко Борисов: 

Тази комисия толкоз е напомпала госпожа Мая Манолова, че тя е решила даже в полицейско занятие да се впусне . Може би е добре да работи, макар че го прави в много експресивно положение “. 

Утре ГЕРБ ще внесе искане за тълкувателно решение във връзка с наложения мораториум и искане за оповестяването му за противоконституционен. Все още се обмисля дали да бъде импортирано такова искане във връзка с комисията за проверка. 

Интервюто с Десислава Атанасова можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР