През последните седмици, когато споменаваме името на Бен Афлек, то

...
През последните седмици, когато споменаваме името на Бен Афлек, то
Коментари Харесай

Бен Афлек отново ще бъде Батман

През последните седмици, когато загатваме името на Бен Афлек, то непроменяемо върви в комплект с това на Дженифър Лопес.
 Джей Ло, Бен Афлек и по какъв начин двойката чества меден месец в Париж
Къде ще прекарат медения си месец Джей Ло и Бен

Най-романтичният град на света, несъмнено

Така е, когато вземат решение да подвигат изненадващи сватби. От Deadline обаче разбираме друга вълнуваща вест към артиста. А точно, че ще го забележим във втория филм за Аквамен - Aquaman and the Lost Kingdom .

Всъщност, новината пристигна от профила на Джейсън Момоа в Instagram. Актьорът разгласява фотография, на която е с Афлек, а под нея написа, че най-сетне Брус (героят на Бен Афлек) и Артър (този на Момоа) са се събрали.

Аквамен разяснява, че Warner Bros. са намерили метод да ги вкарат още веднъж в играта. Към момента обаче не е ясно какъв брой огромна ще бъде ролята на Батман в Aquaman and the Lost Kingdom. Новината не е доказана публично и от студиото.
 Aquaman and the Lost Kingdom, The Flash, Comic Con в Сан Диего и за какво DC и Warner Bros. не разкриха нищо към филмите
Какво се случва с Аквамен и Светкавицата

Защо не чухме нищо за двамата кино лентата на Comic Con в Сан Диего

Но пък тя идва на фона на завръщането на Афлек като Батман в независимия филм за Светкавицата, който би трябвало да тръгне по кината следващата година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР