През последните няколко месеца семейство Джаферович отнесе доста сериозен хейт.

...
През последните няколко месеца семейство Джаферович отнесе доста сериозен хейт.
Коментари Харесай

Предлагат Филип Буков да замести Джаферович в Сървайвър?

През последните няколко месеца семейство Джаферович отнесе много сериозен хейт. Той стартира с присъединяване на гримьорката Жени в " Игри на волята " и продължи с цялостна мощ с присъединяване на половинката й - Ваня, като водещ на " Сървайвър ".

Още със старта на шоуто Ваня отнесе доста рецензии, свързани, както с държанието му пред камерата, по този начин и с метода му на говорене.
                             

Дори се стигна до такава степен, че водещият се извини обществено и сякаш постави много старания да се оправи със задачата да приказва по-ясно и не толкоз монотонно.

А в този момент се заприказва, че има възможност Филип Буков да замести Джаферович, в случай че се изправи на крайници и се върне в шоуто.

 „ Ако не е Карамазов, би трябвало да е Буков ”, считат феновете, написа HotNews.bg.

Актьорът претърпя значителен стрес и откакто няколко пъти припадна, се наложи да бъде приет в болница. След живото му включване от болничното заведение, стана ясно, че към този момент е по-добре и скучае в лечебното заведение.
                             

Не е ясно обаче дали хората от продукцията ще поемат риска да върнат Буков още веднъж на терен. Явно той не може да издържи на неналичието на храна и на климатичните условия, тъй като е извънредно квалифициран, а тялото му е с мазнини под нужния най-малко.

Буков е като цяло позитивен воин, има много фенове и е прекомерно евентуално да се впише в ролята на водещ. Продукцията така и така загуби много - първо, поради промяната на водещия, и второ, поради странния кастинг тази година, включващ и известни персони.

Засега към момента не е ясно дали Джафирович ще си хване самолета назад или Буков просто ще му стане ко-водещ. За разлика от хърватина, Буков има отличен български след образованието си в театралната академия, написа още HotNews.bg.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР