През последните няколко години станахме свидетели на редица отложени или

...
През последните няколко години станахме свидетели на редица отложени или
Коментари Харесай

Renault Group потвърди ангажимента си към автомобилните изложения

През последните няколко години станахме очевидци на редица отсрочени или непосредствено анулирани значими интернационалните изложби. Тези които възкръснаха след пандемията се организираха в много минорно въодушевление, с в пъти по-малко участници, все по-голяма част от които представители на китайски автомобилни производители.

Една от в действителност дребното, още повече на фона на европейското автомобилостроене, автомобилни компании, които устояха на наклонността за оттегляне от профилираните конгреси през последните години безспорно е Renault Group. Автомобилният колос бе главният тил измежду одобрените марки, който съвсем независимо изнесе миналогодишното ревю в Париж и взе участие с един от най-впечатляващите изложбени зони и експонати по време на тазгодишния салон в Мюнхен.

Днес Renault Group изрази своя ангажимент към класическите автомобилни изложби, като удостовери, че ще участва на изданията 2024 година на салона в Женева и този в Париж.

" Renault Group е горда да разгласи своето присъединяване в Geneva International Motor Show 2024 идващия февруари ", споделят от френската група. " В допълнение, за идващото издание на Paris Motor Show, Групата ще участва с марките си Renault, Dacia, Alpine и Mobilize ", допълват от Renault Group и удостоверяват присъединяване също по този начин във всички съществени автомобилни изложби, проведени в районите, в които работи групата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР