През последните няколко години институтът публикува годишнотото си проучване с

...
През последните няколко години институтът публикува годишнотото си проучване с
Коментари Харесай

Американците не са променили мнението си за помощта за Украйна

През последните няколко години институтът разгласява годишнотото си изследване с въпроси за защитата и националната сигурност преди законодателите и водачите в двата бранша да се съберат на Националния конгрес по сигурност, наименуван на името на Роналд Рейгън. Тази година срещата стартира на 1 декември и ще продължи през целия уикенд, осведоми Breaking Defense.

Някои скорошни изследвания показаха, че американската общност е неуверена по повод военната помощ за Украйна. Проучване на Reuters/Ipsos от октомври да вземем за пример откри, че 41% от интервюираните считат, че Съединени американски щати „ би трябвало да дават оръжия на Украйна “.

Според анкетата на Института „ Рейгън ” обаче, 59% от американците поддържат военната помощ за Киев - почти същото равнище, открито от изследвания от юни и ноември 2022 година Същото е и разделянето по политически партии: помощта за Киев поддържат 75% от демократите и 49% от републиканците.

„ Въпреки медийните догатки или дебатите, които виждате в Конгреса на Съединени американски щати, поддръжката за Украйна не понижава и в действителност е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР