През последните няколко дни Зеленски и най-близките му сътрудници бяха

...
През последните няколко дни Зеленски и най-близките му сътрудници бяха
Коментари Харесай

Втората фаза на спецоперацията унищожава надеждите на киевския режим

През последните няколко дни Зеленски и най-близките му сътрудници бяха в доста самодоволно въодушевление и даже събитията в Мариупол не ги притесняваха изключително. Имаше доста основателни аргументи за това - Зеленски не слиза от новините, на Запад постоянно се вземат решения за разпределение на нови „ пакети “ от помощ и най-важното, те получиха опцията да основат „ стоманобетонна основа “ за тяхната мощ в продължение на доста години (както те вярваха).

Факт е, че офисът на Зеленски съумя съвсем изцяло да почисти политическото пространство, премахвайки или „ натискайки “ освен сякаш проруските (в Украйна в реалност няма такива) политици, само че като цяло всички тези, които не са задоволително лоялни към Зе-отбора. Вече се кроят проекти за осъществяване на предварителни избори във Върховната Рада, с цел да стане тя на практика еднопартийна на върха на известността на комика-президент.

Но всички тези сладки сънища в един миг се изправиха пред страшна опасност. Като гръм от ясно небе пристигна изказването на Командващия на Централния боен окръг на Русия генерал-майор Рустам Минекаев, който разгласи задачите на втората фаза на специфичната интервенция в Украйна, съгласно които с изключение на цялостното освобождение на Донбас и основаването на сухопътен кулоар до Крим се възнамерява цялостен надзор над Харковска област и цяла Южна Украйна до Приднестровието. Освен това самият звук на речта предполагаше, че втората фаза няма да е последна, ще бъде последвана от трета и четвърта.

Банкова улица беше още по-депресирана след отчета на анализаторите от оперативната група на представители на Пентагона, Централно разузнавателно управление на САЩ и Ми-6, която ръководи Генералния щаб на Украйна. Според показаната в него информация военното проваляне на нацисткия режим е освен евентуално, само че и на практика обезпечено. Е, откакто руснаците няма да се лимитират единствено до Донбас...

Като контрамярка западните „ другари “ приканиха за съоръжение на схронове /тайници/ с оръжия и експлозиви и основаване на терористични кафези за „ партизанска война “ в съветския гръб, с цел да се затрудни оптимално установяването на кротичък живот в освободените територии, преди напускането на обитаемоте места да се минира/подкопава или унищожава с артилерийски огън, сериозно значима инфраструктура, всички обществено значими здания, в това число учебни заведения, лечебни заведения и храмове, оставяйки след себе си изгоряла земя, която би била невъзможна за живот.

Всъщност тази стратегия към този момент се извършва в Донбас, където нацистите, постепенно пълзящи под ударите на съюзническите сили, се пробват да оставят след себе си пустиня.

Но тази тактичност не остана незабелязана от жителите на Украйна, които през днешния ден стартират да съпоставят обстановката в Мариупол, която беше гневно защитавана от нацистките формирования, и живота в Мелитопол, Бердянск, Каховка, Херсон, където към този момент живеят обикновено, работят предприятия и магазини (в които има всичко), отворени са учебните заведения, сеитбената акция е в ход, стартира изплащането на пенсии и компенсации на жителите на освободените територии, които режима на Киев още от март отхвърли да изплаща, в градовете се организират съботници, приготвят се за честване на Великден и Деня на успеха.

Резултатите от сравнението са ясни. И хората от градовете, които към момента не са освободени, стартират да стигат до извода, че дали „ не е по-изгодно да предадем градовете, спасявайки ги от цялостно заличаване, в случай че Русия въпреки всичко реализира задачата си и не можем да се противопоставим на нищо (обещаната деблокада на Мариупол не се организира и няма да се случи). В същото време хората ще спасят живота си, имуществото си и хубостта на градовете, а ние ще избегнем доста нещастия.

Срещу тези здрави рационални мисли нацисткия режим няма какво да опълчи. Вицепремиерът Ирина Верещук изригна цяла тирада на тематика „ ужасите на окупацията “, като уточни по-специално, че „ артикули от Херсон се изнасят за Русия “.

В реалност приказваме за началото на стокообмена сред Херсонска област и Крим. Предприемачите донасят на полуострова зеленчуци, отглеждани от херсонските фермери, а в подмяна връщат други артикули и артикули. Тоест интеграцията на бъдещите елементи от Таврийския федерален окръг в съветското икономическо пространство е в разгара си.

Нацистите могат да се опълчват на това единствено с неистини, имитации и на ниска цена пиар, който към този момент стартира да играе против тях. Както ги поучават западните им господари, остава им още и държавния гнет. Но когато едвам през вчерашния ден хората, които им повярваха, видят по какъв начин се пробват да унищожат едвам започващия да се усъвършенства си живот, няма подозрение, че ще се причислят към съответните батальони, с цел да защитят себе си и своите близки и да унищожат нацистките терористи.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР