През последните години все повече се набляга на това, че

...
През последните години все повече се набляга на това, че
Коментари Харесай

Кои са киселите плодове и кога да ги консумираме?

През последните години от ден на ден се натъртва на това, че плодовете би трябвало да употребяват преди хранене, а не като десерт по-късно.

Счита се, че те оказват помощ за по-доброто храносмилане, вследствие на което се заобикаля натрупването на непотребни килограми.

Интересно е също по този начин, че в последно време множеството експерти вършат разделяне сред сладки и кисели плодове, като се натъртва на обстоятелството, че те не би трябвало да се смесват, а преди хранене би трябвало наложително да се употребяват киселите, а не сладките плодове.

В същото време в огромна част от диетите плодове не се включват за много дълъг интервал от време, което е изцяло неправилно.

Плодовете са скъп източник на витамини и сигурно дневно можете да си позволите потреблението най-малко на един плод, а в случай че имате деца, не преставайте да ги " тъпчете " с плодове, тъй като в тях има и скъпи антиоксиданти.

Ако желаете да спазвате препоръките на последните фешън трендове в диетологията е добре да спазвате златното предписание и да не смесвате киселите със сладките плодове.

 Цитрусов сок

Тук поражда въпроса кои тъкмо са кисели плодове и кои сладки. На този въпрос може съвсем всеки самичък да си отговори, защото определящ е усета им.

Към киселите спадат лимоните, портокалите, мандарините, кивито, киселите ябълки, киселото грозде, вишните, къпините, малините, ананасът, грейпфрутите и други Те обаче не би трябвало да се употребяват в комбиниране със сладки плодове като любеница, пъпеш, манго, банани и други

Така, в случай че консумирате преди хранене кисели плодове, организмът Ви ще отделя по-бързо стомашни сокове и ще усвоява и разгражда по-бързо храната, а резултатът ще е липса на струпване на непотребни килограми.

Принципът за това да не се смесват сладки плодове с кисели съществува още откогато е измислено разделното хранене, което се е потвърдило с времето.

При него килограмите не се топят толкоз бързо, само че в случай че спазвате всичко прецизно, намаляването на тежестта ще е в действителност трайно. Което не може да се каже за редица други диети, при които като се изключи че отслабването е прекомерно малко, се оказва и извънредно нездравословно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР