През последните години хората свикнаха да виждат Елисавета Белобрадова като

...
През последните години хората свикнаха да виждат Елисавета Белобрадова като
Коментари Харесай

Ден след изборите депутатът от ДБ Елисавета Белобрадова излиза на сцената в стендъп комедия със скандални текстове

През последните години хората привикнаха да виждат Елисавета Белобрадова като народния представител от „ Демократична България “ – сериозна и постоянно изтощена. Зад дамата и юридическо острие на Демократична България обаче се крие един различен провокативен облик – инфлуенсърката Летящата Козила Ерато. Вече над 5 години Белобрадова се изявява и като кралица на стендъп комедията с много скандални текстове.

 

Ден след локалните избори – на 30 октомври, тя има упоритостта да изпълни 4000 места в зала 1 на НДК, където да показа авторския си театър „ За гибелта и свободата “. А от огромната сцена  депутатката от Демократична България към този момент в четири Народното събрание ще признае една от най-съкровените си истини – че е политически мъртвец. Билетите за постановката й са на скромни цени - от 18 до 40 лв.. По-скъпите билети в окрестрината към този момент са напълно изкупени от почитатели и политически съидейници на Летящата Козила Ерато.

 

 

„ Най-важното нещо на този свят е човек да не се усеща уединен. Като разбрах че има и друга жена, която би зарязала папагала си, с цел да седне да яде чушки, си рекох: „ Не си единствено ти, Елисавета, дето единствено за ястие мислиш, популярност богу “. Иначе тия седмици бях по-мълчалива, което постоянно резултира в едно – размишления. То човек като не плямпа в обществените мрежи, а работи и размишлява, най-после натрупва доста размисли. Появяват се и мемоари. Другото, което ми се случва в последно време, е, че съм политик. На политика не му е позволено да се майтапи с съвсем нищо и не може да приказва за персоналните си драми и несполуки- никой няма жалост за политика и напълно разумно. Тези две години натрупаха доста неща – смешни, тъжни, само че най-вече неуместни и от тях излезе текст. Личен и отдаден на майка ми, която си отиде 10 дни преди първата ми акция. Посветен и на разбирането ми за свободата и гибелта, което не съумявам да изразя тук, тъй като безусловно някой ще се обиди.

 

Това е един стендъп театър, в който мога да вдишвам свободно, тъй като споделям, каквото същински мисля след две години в тази изцяло нова галактика, наречена законодателна власт. Надявам се, че иска ми се смеете, както бих се радвала да се случи. И да не се усещам самотна за минутите, които съм на сцената, все едно сте ме поканили на чушки, до момента в който съм обикаляла сама запустял следобеден паркинг. Все едно съм изхвърчала сама за Баку  и съм се върнала, с цел да ме посрещне цяло село с питка. Та, на 30-и октомври, зала 1 на НДК, на другия ден след изборите “. С този провокативен текст в обществените мрежи Летящата Козила Ерато кани на авторския си театър.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР