През последните 70 години нито едно събитие не нанесе такива

...
През последните 70 години нито едно събитие не нанесе такива
Коментари Харесай

Каква е ролята на Бил Гейтс за COVID-19 и кой отвори кутията на Пандора

През последните 70 години нито едно събитие не нанесе такива вреди на човечеството, като епидемията COVID-19. Въпреки че човешките загуби от ковид съгласно СЗО са няколко пъти по-малки от AIDS (СПИН), написа

И това се дължи на първо място на медийния и политическия съставен елемент. Всяка седмица в научните списания по света идват към 1000 публикации за ковид. А в медиите те са още повече.

Тази информация обаче не прибавя изясненост, защото множеството изявления работят за осведомителния звук.
Какво си коства да се означи?

1) Опитът на съпричастните в проучванията на ковид лица да се удостовери гледната точка, че той се е появил не в Уханския Институт по Вирусология (УИВ), а на пазара на морски блага в Ухан, не убеждава. Не единствено поради неговата решителност, което ни принуждава да си напомним съвета на Талейран да не имаме вяра на слуховете, до момента в който те не бъдат опровергани въз основа на простата причина, че в случай че в света има лаборатории, способни да основат подобен вирус и те съществуват, тогава не е изключена вероятността за неговото основаване и приключване.

Тази версия беше изключително интензивно отричана:
- от водещия вирусолог на УИВ Ши Ченг-Ли (Shi Zhengli-Li);
- от финансиращия госпожа Ши в продължение на доста години Питър Дасзак от EcoHealth Alliance
- от финансиращия госпожа Ши и господин Дасзак Антонио Фаучи, началник на Националния институт по алергични и инфекциозни болести;
- от финансиращия А. Фаучи предприемач Бил Гейтс;
- от създателите на публикация за произхода на ковид в списание Nature от 17 март 2020 година от Кристиан Дж. Андерсен (Kristian G. Andersen), Андрю Рамбаут (Andrew Rambaut), В. Ян. Липкин (W. Ian Lipkin), Едуард Холмс (Edward C. Holmes), Роберт Ф. Гери (Robert F. Garry) [2];
- от съавторите на госпожа Ши: ръководителят на биолабораторията в Университета на Северна Каролина в Chapel Hill Ралф Барик и Даниел Андерсън, както и доста други задгранични и локални създатели. Интересът им към тъкмо този вид на разглеждане на въпроса е прекомерно явен, с цел да не бъде взет под внимание.

2) Освен това е мъчно да се опровергае обстоятелството, че това огнище в Китай не е първото, макар доста строгите защитни ограничения. Така още през 2004 година, по време на огнището на тежък изострен респираторен синдром (ТОРС) в Китай, се оказа, че първите двама инфектирани са работили в Китайския институт по вирусология в Пекин, който е част от Китайския център за надзор на болесттите.

Тогава вследствие на приключване от лабораторията на Националния център за надзор и предварителна защита (Пекин) на вируса SARS са регистрирани девет случая на зараза в Пекин и в провинция Анхой и е доказано, че повода за зараза е в лабораторията. Директорът на Китайския център за надзор на болесттите Ли Лимин и заместник-директорът на Центъра за битка със болесттите Ян Сяогуанг подадоха оставка, заради несъответстващи осъществявания на отговорностите си за надзор на разпространяването на вируса на атипичната пневмония.

Но не бяха направени никакви заключения. И през декември 2019 година тестванията на пациентите с незнайната пневмония започнаха да идват от частните биолаборатории в Ухан до лечебните заведения в Ухан. Тестовете демонстрираха, че пациентите са инфектирани с вирус, сходен на този, който е разпознат през 2004 година Това беше новият ковид, по-късно наименуван SARS-CoV-2 или COVID-19.

3) На фона на гневни отричания на хипотезата за изкуствения генезис на вируса, изключително занимателен е фактът, че още през 2015 година в списание Nature Medicine е оповестена груповата публикация на китайски и западни учени за опитите по основаването на нов "химерен " ковид, основан на SARS. Както се оказа, този неестествен вирус е в положение сполучливо да се развъжда в клетките на дихателните пътища на индивида. Проучвания върху мишки демонстрират, че имунизациите и медикаментите против SARS са малко потребни против новия вирус. Заключението на учените беше, че в бъдеще са вероятни огнища на заболяването при хората вследствие на разновидността на вирусите, циркулиращи в прилепите.

4) След това на 19 юни 2018 година финансираният от Англия институт Пирбрайт подаде поръчка за създаването на ковид и получи патент на 20 ноември 2018 година Трябва да се означи, че един от спонсорите на този институт е Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.

5) Не е изненадващо, че при започване на епидемията незабавно си спомниха за по-ранните „ пророчества “ на Бил Гейтс. „ Ако нещо е способно да унищожи повече от 10 милиона души през идващото десетилетие, това най-вероятно ще бъде изключително рисков вирус, а не войната. Не ракети, а микроби “, сподели предприемачът на конференцията TED през 2015 година И като че ли е гледал на кафе. Сега специалистите се чудят дали Бил Гейтс е предсказал епидемията или просто е знаел, тъй като е бил един от нейните уредници?

На фона на извършеното обучение за пандемия Event 201, извършено в Ню Йорк през октомври 2019 година, проведено от Центъра по безопастност в региона на опазването на здравето към университета Джон Хопкинс, Световния стопански конгрес и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс [12], въпросът въобще наподобява риторичен. В реалност, от 2000 година насам, Фондацията на Гейтс е вложила над Щатски долар 2,4 милиарда в СЗО [7].

Почти незабавно на Гейтс бе припомнено за програмата му за имунизация на популацията, наречена Pulse Polio. И по-специално, публикацията на уеб страницата greenmedinfo, където учени от целия свят разгласяват своите писания, със заглавието „ 491 000 деца, са парализирани от 17 години, и се предлага проучване на индийската стратегия за имунизиране против полиомиелит “. „ Нашите резултати демонстрират, че растежа в болесттите в действителност е бил от неподходящия непряк резултат от програмата за имунизация Pulse Polio “, бе обявено в нея.

6) Опитите обаче да се свърже Бил Гейтс, който е съпричастен във финансирането на разработките за SARS, с зараждащата зараза и още повече с бъдещото чипиране на хората, не са напълно правилни, защото американската DARPA се занимава главно с този проблем.
Нещо повече, коства си да се има поради, че опциите на Бил Гейтс са несравнимо дребни спрямо организационните, финансовите и софтуерните благоприятни условия на Националната институция по опазване на здравето (National Institutes of Health - NIH), която ръководи десетки милиарди долари и наема хиляди високо квалифицирани експерти. А Бил Гейтс е единствено един от нейните спонсори.

Отново за вероятността от разпространяване на епидемии неведнъж е писано и казано по-рано. Но ползата на частните фармацевтични компании към бъдещите епидемии към този момент стана толкоз забележим заради възходящата им доходност, че това подкопа доверието в тях. Съдебните каузи против тях зачестиха. И откривателите не изключват опцията за неестествен генезис на вируса. А те би трябвало да бъдат уверени в противоположното, тъй като са заложени стотици милиарди долари.

7) Но да се върнем назад в Китай. През декември 2019 година в лабораторията Ши Ченг-Ли (Shi Zhengli-Li) беше направена инспекция и беше издадена заповед за прекъсването на тестването на новия вирус и унищожаването на всички проби от него. В началото на януари 2020 година Националната здравна комисия на Китай със специфични укази „ не разрешава на всички институции и лица да разгласяват каквато и да е информация, обвързвана с новия вирус, и подрежда на всички лаборатории да предадат всички проби, с които разполагат, в избраните уреди за тестване или да ги унищожат “.

Освен това управляващите на Китай отстраниха УИВ от структурата на Академията на науките, като го преподчиниха на Академията за военните науки. Но по това време процесът бе станал необратим. Нещо повече, даже в самия Китай се написа за виновността на лабораториите.
По-специално, съгласно професор Ботао Сяо (Съвместна интернационална изследователска лаборатория за синтетична биология и медицина към Южнокитайския софтуерен университет в Гуанджоу) и откривателя Лей Сяо (Университет за просвета и технологии в Ухан), коронавирусът е можел да бъде основан в Уханския Института по Вирусология (УИВ). Но на идващия ден публикацията им беше изтрита. В същото време, макар дейните търсения, нито едно животно от пазарите не беше разпознато като вероятен източник на зараза.

8) Америка не реагира незабавно на епидемията. Първите публикации за вируса в американските медии се появиха едвам през януари 2020 година Но в тях нямаше изясненост. Има ли Китай виновност за разпространяването на COVID-19 към момента не е ясно, макар че това е доста евентуално. Но обвиняванията към Китай в прикриване на обстоятелствата след заявената от СЗО пандемия, която по-късно беше оповестена от The Daily Telegraph, се базира на отчет от 15 страници от разследващия алианс „ Пет очи “ (САЩ, Австралия, Канада, Англия и Нова Зеландия).

Става ясно, че „ Китай съзнателно е прикрил или унищожил доказателства за огнището на ковид след „ офанзивата за интернационалната бистрота “, лишила десетки хиляди човешки животи, съгласно досието, направено от загрижените западни държавни управления по въпроса за инфекцията с COVID-19.

9) Кой е виновен за създаването и разпространяването на COVID-19? Биологично оръжие ли е то? Кой сътвори „ пандемията “ и за какво? От казаното се вижда ясната финансова и софтуерна причинност сред китайските и западните научни центрове, занимаващи се с този въпрос, и ясно се виждат източниците на тяхното финансиране, които водят до още един феномен на епидемията. COVID-19 разкри нов психосоматичен набор от принадлежности, който работи като оръжие за всеобщо поразяване заради неналичието на надеждна информация.

Известно е, че всеобщото влияние върху душeвността неизбежно води до голям брой човешки жертви, сравними с същинската война. Такъв беше казусът в страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики през 1990-те, където вследствие на напрежението от загубата на смисъла на живота, духовните неприятности и общата цялостна неустановеност загубата на застрашено население се прави оценка в милиони (Вижте труда на И. А. Гундарова "Защо умират в Русия. Как можем да оцелеем? ").

При COVID-19 обаче за първи път епидемията е съпроводена от систематичното психосоматично влияние, породено от добре поддържаната неустановеност от страна на медиите. А самата зараза докара освен до суматоха, само че и до промени в мозъка на хората, наранени от вируса (виж „ Обемни промени в мозъка на общата популация и в изолираност след експлоадирането на COVID-19 “ и др.).

Освен това, този разбор не изключва опцията от измененията в държанието, психосоматиката и мозъчната конструкция да се фиксират епигенетично и да се предават от преболедувалите на техните потомци. И по тази причина можем да възприемем COVID-19 като биологично оръжие, следствията от което към момента не са вярно проучени.

10) Досега обаче самият COVID-19 се оказа не толкоз ужасяващ, колкото беше показан посредством въвеждане на „ драконовски ограничения “, макар че е рисков за избрани категории хора, принуждавайки държавните управления на другите страни да реагират на него, като че ли ставаше дума за нов вариант на опустошителната чума. До какво ще докара това, скоро ще разберем. Но към този момент е ясно, че последствията за стопанските системи и финансовите системи ще бъдат ужасяващи и сходни на същинска зараза или на огромна война, която мнозина чакаха в светлината на засилена световна конкуренция и новия кръг от битката за международно водачество.

Не е изключено конавирусът да я размени, откакто аргументи сходна съсипия в стопанските системи на другите страни. Търсете кой ще има изгода, споделяха в миналото римляните. И би трябвало да търсим някой, който ще стане бенефициент в новите условия. Сред страните няма такива, като се изключи тревожната политика на китайското управление, което под прикритието на ковид стартира да изкупува акциите на западни компании в страната. При тези дейности прозира методичност. Но какво още има в нея: тактика или митична постистина, към момента е мъчно да се каже.

Може би главният бенефициент въобще не е Китай, а още по-малко Съединени американски щати, а някой трети. Този, който не се демонстрира по никакъв метод. Макар че, няма да е допустимо да се крие дълго време. Във всеки случай измененията, настъпващи с ковид, са необратими, и провокират форсмажорни фактори, които фрапантно усложняват историческия развой и трансформират естеството на социодинамиката в интерес на радикалните световни промени, които ще създадат коронавирусния свят неминуем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР