През последните 2-3 години авиационният и туристически сектори вървяха неизменно

...
През последните 2-3 години авиационният и туристически сектори вървяха неизменно
Коментари Харесай

Тези наемодатели продават имотите си

През последните 2-3 години авиационният и туристически браншове вървяха непроменяемо нагоре. Това тласна доста хора към придобиването на парцели за отдаването им чартърен. Част от тях получиха къщи и жилища против спестени пари. Други обаче взеха решение да рискуват като придобият капиталовите парцели със заемен капитал и изгубиха.

През последните два месеца огромна част от въпросните парцели останаха празни. За вложителите, за които това е главен приход, собствеността на подобен актив като жилище или къща се оказва много скъпо наслаждение. Поради тази причина те към този момент желаят да излязат от нея и афишират парцелите си за продажба. Друг е въпросът дали има кои да им купи парцелите, като има поради, че купувачите също заеха изчаквателна позиция. И изчакването не е толкоз за спад на цените на парцелите, а по-скоро неяснотата за това дали ще имат работа и в случай че „ да” какъв брой ще получават.

Безспорно Airbnb е един от многото образци след средата на март 2020 година, че сходен бизнес е под огромен риск. Самата платформа предвиждаше блестящ дебют на Wallstreet през тази година, само че в подмяна на това налице са 25% съкращения на личния състав.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР