Приносът на президента Раиси и на външния министър Абдолахиан, който

...
Приносът на президента Раиси и на външния министър Абдолахиан, който
Коментари Харесай

Международният анализатор Станислав Бачев за смъртта на иранския президент: Всяко официално поемане на отговорност е равносилно на Сasus Belli

Приносът на президента Раиси и на външния министър Абдолахиан, който беше един от най-опитните дипломати в света, няма да бъде пропуснат, само че това не значи завършек на пътя. Напротив, позволявам, че това събитие единствено ще форсира в допълнение процесите както вътре в Иран, по този начин и в света. Това разяснява в изявление за " Фокус "  международният анализатор Станислав Бачев, който дефинира загубата за доста тежка.

Той означи, че към сегашния миг иранските управляващи не търсят отговорност във външен или във вътрешен съперник: " Събитието към този миг се приема за случай. Това е позицията и на публично равнище, която е изразена и от висшия водач Али Хаменей ".

Станислав Бачев означи, че всяко публично вдишване на отговорност или нейното търсене е еднакво на грамаден директен спор и Сasus Belli: " Casus Belli значи мотив за директна война. И защото сходен акт опонира на това неписано предписание, че цар не убива цар, сега се прави всичко допустимо, всеки един спор и боен конфликт да не бъдат официално избрани като положение на война. Инцидент е една от вероятните версии, която може и да е формалната версия, която обаче дава свободата за огледален или несъразмерен отговор напред във времето ".

Според международня анализатор има прекалено много необикновени елементи в допускането да се случи сходен случай: " Особено при актуалното равнище на софтуерно развиване и опция да се следи метеорологична конюнктура, кой е глобил полет през планински терен, за който се знае какви метеорологични условия предлага и какви изненади предлага. Второ, става дума за ескорт от три хеликоптера. И се знае, че другите два сполучливо доближават своята дестинация. Как по този начин целостта на ескорт е нарушена, точно навръх президентския хеликоптер е оставен по-назад? Също още веднъж означавам равнището на софтуерно развиване: Геолокационните системи, които имат както хеликоптерите, по този начин и мобилните апарати, още повече спомагателните системи за геолокация и техническа поддръжка, когато се транспортират лица от сходен сан, обърна внимание Станислав Бачев.

Той акцентира, че живеем във време, в което случайностите са от тези случайности, които не са такива: " Твърде доста произшествия започнаха да се случват и към този момент получават очертанията на общ модел ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР