Тото Уолф беше критикуван от бившия шеф на отбора във

...
Тото Уолф беше критикуван от бившия шеф на отбора във
Коментари Харесай

Питър Уиндзор не е съгласен с коментара на Тото Уолф, след като Хамилтън и Ръсел се борят

Тото Уолф беше подложен на критика от някогашния началник на тима във Формула 1 Питър Уиндзор, който твърди, че Мерцедес не са постигнали " никакъв прогрес ".

Това идва, откакто Люис Хамилтън и Джордж Ръсел демонстрираха още едно едва показване през уикенда, завършвайки надлежно шести и седми, до момента в който Макс Верстапен чества петата си победа за сезона в Имола. След квалификацията в събота видях Улф, на 52, да твърди, че Мерцедес е „ тъкмо там “ с такива като Ред Бул и Ферари, само че Уиндзор отхвърли това като нелепост.

Споделяйки мислите си посредством канала си в YouTube, 72-годишният играч допусна, че сходните времена на обиколка на Хамилтън и Ръсел с тези на Юки Цунода демонстрират доста дребен прогрес в Мерцедес през миналата година, оповестява Express.

Той уточни други тимове, разяснявайки: " McLaren потвърждават своята стойност, Ferrari се усъвършенстваха доста предходната година ". Той продължи да подлага на критика изказванията на Mercedes за прогрес: „ Само Mercedes в действителност продължава да споделя: „ Да, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР