През първото десетилетие на миналия век Harley-Davidson участва в състезания

...
През първото десетилетие на миналия век Harley-Davidson участва в състезания
Коментари Харесай

Най-бързият мотоциклет на Harley-Davidson - Sportster S - видео

През първото десетилетие на предишния век Harley-Davidson взе участие в надпревари на дълги дистанции, с цел да подчертае продуктивността и надеждността на своите артикули. През идващите години мотоциклетите Milwaukee стартират да преобладават в надпревари като планинско нанагорнище, ръб и плоска писта.

Събитието на най-северната спортна писта в Германия, Motorsport Arena в Oschersleben, потвърждава какъв брой сполучливи могат да бъдат актуалните мотоциклети Harley-Davidson в надпреварите. Идеята за това присъединяване пристигна от Wilbers Products, The Jekill and Hyde Company, Metzeler Motorradreifen, Don Performance, Harley-Davidson Германия и Австрия, както и от някои оторизирани дилъри на H-D.

Ставадума за отиване на пистата с ултра-спортен Harley-Davidson. Правилната основа е в H-D кутиите от 2022 година: Sportster S с неговия Revolution Max 1250T V-Twin с течно изстудяване.



Представянето е впечатляващо - най-бързата обиколка, която Тило Гюнтер извъртя на асфалта на Oschersleben със своя Harley, лиши единствено 1:42,2 минути - това подхожда на най-хубавите подготвителни времена в настоящата Twin Cup, която е част от IDM и е най-хубавото време реализирано в миналото от Harley в Oschersleben.

Кой знае, може би този план ще сложи началото на нова епоха в историята на надпреварите на Harley-Davidson...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР