През октомври в Анкара загинаха 95 души, следствие на терористичен

...
През октомври в Анкара загинаха 95 души, следствие на терористичен
Коментари Харесай

Ислямска държава следва пророчество на 1 400 години

През октомври в Анкара починаха 95 души, разследване на терористичен акт. Ранените са десетки. Въпреки че видимо наподобява като следващия терористичен акт, в действителност това е идната стъпка, с която Ислямска страна се доближава до осъществяването на плашещо знамение на 1 400 години.

Турция – една умерена страна, бе потопена в кървава баня. Единственият победител в тази ситуация е терористичната организация, блъснала нищо неподозиращото спокойно шествие. Турското държавно управление упреква ислямските екстремисти, които са се обърнали против президента Реджеп Таип Ердоган. В същото време обаче ядосаните жители го упрекнаха, че не прави нищо, с цел да ги отбрани, и предизвиква насилието, като по този метод се пробва да завоюва гласове.

Д-р Денис Драгович, почетен член на Университета в Мелбърн, е обезпокоен, че това не е просто следващият терористичен акт. Според него зад действието несъмнено стои Ислямската страна. Намеренията им са да разширят въздействието си в цяла Африка и до Бангладеш през идващите пет години.

Начинът на деяние е основаване на вътрешен безпорядък, сходно на Сирия и Ирак. Терористите се борят не за власт, а за бързо разгръщане, внасяйки ужас и неустойчивост. Най-печеливша за тях за момента би била неустойчивостта в Турция.

Насилието, което терористите употребяват в Турция, ги приближава до сбъдването на 1 400-годишно знамение, разказано в Светлите страници от житието на Мухаммед. Според него в Дабия, северната част на Сирия, ще се организира борба, в която ИД ще се изправи против Рим, който се пояснява като всички западни сили.

 Алепо

В пророчеството се споделя, че спечелилите ще станат завоевателите на Константинопол, през днешния ден Истанбул. Ислямска страна цели установяването на международен халифат и е подготвена на всичко, с цел да го реализира. Доказателства за това виждаме всеки ден, а ограниченията, които се взимат за прекъсването на фанатиците, са изцяло незадоволителни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР