През нощта срещу четвъртък над почти цялата страна ще е

...
През нощта срещу четвъртък над почти цялата страна ще е
Коментари Харесай

Къде ще вали и гърми? Синоптиците с добри и лоши новини

През нощта против четвъртък над съвсем цялата страна ще е с раздрана висока облачност. По-значителна над Югоизточна България, като над тези региони ще има условия за превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа сдържан източен вятър. Минималните температури ще останат без основна смяна и ще са сред 11° и 17°С. Най-високи се очакват да са стойностите по Черноморието - до 17-19°С, както и малко по-ниски - в планинските региони и към София - до 11-13°С. 

През деня в четвъртък ще е най-вече слънчево, само че прохладно. След обяд и през нощта против петък, под въздействие на идващ атмосферен ураган, атмосферата ще се дестабилизира. Над Източна България се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми, като по-значителни ще са явленията в Югоизточна България. Над останалата част ще има повече слънчеви часове, само че ще се задържи прохладно, написа Meteo Balkans.
-->
Максималните температури ще са в необятен контрастност и ще са сред 24-26°С в Източна България, малко по-високи до 27-28°С се очакват в Северозападна България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР