През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. В

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. В
Коментари Харесай

До 14° утре по морето

 През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. В утринните часове на доста места в котловините, низините и към водните басейни ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, по-високи в Източна България. През деня ще доминира слънчево време. Привечер от запад ще се появи раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са в необятни граници и ще са от 8° - 10° в местата с по-трайна мъгла до 17° - 19° тук-там в Предбалкана.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – до мощен югозападен вятър. Привечер от запад ще се появи раздрана междинна и висока облачност. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 11°.

Преди обяд по Черноморието видимостта ще бъде понижена, само че след обяд ще се усъвършенства и ще е най-вече слънчево. Максимални температури на въздуха: 12°-14°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР