През настоящата седмица Димитър Кузманов направи своя дебют в основна

...
През настоящата седмица Димитър Кузманов направи своя дебют в основна
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Димитър Кузманов срещу световния №82 в битка за първи ATP 1/4-финал

През актуалната седмица Димитър Кузманов направи своя дебют в съществена скица на АТР конкуренция на клей, преминавайки квалификациите в Маракеш, като победната му серия след това продължи с триумф в първия кръг над " щастливия губещ " Юго Грение. Така пловдивчанинът доближи до осминафиналната фаза на шампионата, където през вчерашния ден трябваше да се изправи против международния №82 Роберто Карбайес Баена, само че влошеното положение на кортовете заради изобилните превалявания отсрочи изиграването на осминафиналните борби за през днешния ден.

Испанецът е експерт на алено и в кариерата си може да се похвали с успех на АТР 250 надпреварата в Кито, както и с още 10 трофея от Чаланджър съревнования, всеки от които е завоюван точно на землена настилка. До този миг Кузманов и Карбайес Баена са се изправяли един против различен единствено един път, като това се случва през 2017-а на Чаланджъра в Лима, където родният ни представител надвива в поредни сетове.

Предстоящата среща сред двамата е сложена под номер едно в програмата на корт №4 и ще започва в 13:30 часа българско време, като вие ще имате опция да наблюдавате онлайн изявите на нашия съотечественик онлайн на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР