През миналия сезон Роял Юнион СЖ беше сензацията в белгийското

...
През миналия сезон Роял Юнион СЖ беше сензацията в белгийското
Коментари Харесай

Звучен шамар за Рейнджърс в Белгия

През предишния сезон Роял Юнион СЖ беше сензацията в белгийското състезание и дълго време водеше в класирането, само че най-после не устоя на финалния спринт на Брюж. Клубът се раздели с огромната си звезда Дениз Ундав, който мина в Брайтън, само че все пак съобщи упоритости за попадане в групите на ШЛ.

Рейнджърс продаде бранителя Калвин Баси на Аякс, само че се укрепи с Раби Матондо, Малик Тилман, Бен Дейвис, Антонио Чолак и Ридван Йълмаз. Отборът на Джовани ван Бронкхорст се надяваше да си обезпечи добър резултат в Белгия преди реванша на " Айброкс ", само че доста бързо осъзна, че има против себе си чудесно квалифициран противник.

Директният футбол на домакините съществено затрудни шотландците. Така се стигна до 27-ата минута, когато Жан Амани подаде на Теди Тума и националът на Малта не остави шансове на Джон Маклафлин. Белгийците продължиха да разчитат на бързи контри, а Рейнджърс не създаваше никакви положения пред вратата на Антони Морис.

И след почивката Роял Юнион СЖ имаше по-добрите положения за гол. В 60-ата минута Барт Нюкооп нацели гредата, а в 74-ата домакините удвоиха преднината си от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Конър Голдсън. Зад топката застана Данте Ванзейър, който невъзмутимо вкара за 2:0.

В оставащите минути Рейнджърс не съумя най-малко да понижи и ще има доста сложна задача след седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР