През лятото можете да свалите доста килограми само за една

...
През лятото можете да свалите доста килограми само за една
Коментари Харесай

Лесна едноседмична лятна диета

През лятото можете да свалите много килограми единствено за една седмица. Ако спазвате всички правила на лесната едноседмична лятна диета, ще отслабнете с към пет кг за седем дни.

Тази диета е доста добра за всички, които се стремят да не качат свалените килограми незабавно откакто преминат към естествения метод на хранене. Тази диета е скъпа с това, че даже след приключването й отслабвате с още към два кг.

Просто откакто приключите с лятната диета, би трябвало да не вечеряте след седем часа вечерта. Така ще съумеете да отслабнете още малко, без това да се отразява на метода ви на хранене.

Едноседмичната лятна диета за намаляване е основана върху плодове и зеленчуци, от които има обилие през топлите дни. Плодовете и зеленчуците съдържат огромно количество целулоза. Тя запълва стомаха и провокира чувство за задоволеност, а също така почиства стомаха от шлаки.

Освен че ще отслабнете, кожата ви ще стане по-гладка и тялото ще е по-стегнато. Някои от плодовете, да вземем за пример ананасът и кивито спомагат за бързото изгаряне на мазнините.

 Диета за лятото

По време на лесната едноседмична диета са неразрешени всички сладки плодове – банани, праскови, грозде, смокини. Всеки ден би трябвало да изпивате по два литра течности – минерална вода и зелен чай. От сушените плодове можете да консумирате единствено сушени сини сливи и сушени кайсии.

Забранена е потреблението на захар за една седмица, както и на сол. Салатите подправяйте единствено с лимонен сок и малко зехтин, а чаят ви ще стане сладостен с една лъжичка мед.

Първият ден от диетата е зеленчуков. Може да ядете всички зеленчуци с изключение на картофи, броколи и карфиол. Зеленчуците се употребяват единствено сурови.

Вторият ден се ядат единствено плодове, само че в случай че усещате свиреп апетит, ви се поставя една чаша нискомаслено кисело мляко. Третият ден се състои единствено от плодове, които порастват на шубраци – малини, къпини, ягоди, френско и немско грозде.

 Отслабване през лятото

Четвъртият ден е млечен – един литър айрян и 200 грама извара с ниска масленост, подсладена с малко мед. На петия ден се повтаря първият ден, а на шестия ден се повтаря третият ден. Седмият ден се одобряват единствено течности – колкото желаете портокалов и ябълков сок.

Вижте още ефикасни диети и леки предписания за стройна фигура!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР