През изминалата седмица стана ясно как ще изглеждат новите Москвичи

...
През изминалата седмица стана ясно как ще изглеждат новите Москвичи
Коментари Харесай

Разкриха цените на новите Москвичи

През миналата седмица стана ясно по какъв начин ще наподобяват новите Москвичи и какви моделни означения ще носят те. Възродената марка ще продава коли на китайската компания JAC и надлежно ще заимства и някои от техните най-популярни модели. В гамата на Москвич те ще носят моделните означения от 1 до 4, а по-рано през днешния ден съветският уебсайт autonews разкри и вероятните цени на всеки един от моделите.

Започвайки с най-евтиния Москвич 2, той е основан на кросоувъра Sehol X6 и се чака да дебютира с цена от към 1.8 до 2.4 милиона рубли или сред 29 и 38 хиляди евро. Кросоувърът разполага с предно задвижване, 150 конски сили и избор сред автоматизирана и механична трансмисия. С дължина от 4.5 метра, Москвич 2 не е най-малкият в гамата, само че се подрежда в края на класацията по този параметър.

`Разкриха

Москвич 1 е идващия модел в класацията, който е основан на JAC JS4, още веднъж кросоувър с предно задвижване и избор сред атмосферен или турбо мотор с мощ от 118 или 136 конски сили с автоматизирана или механична трансмисия. Тук цените стартират ще варират от 2 милиона рубли до 2.4 милиона рубли или сред 32 хиляди евро и 40 хиляди евро.

Седанът с обозначението „ три “ е основан на JAC J7 и може да се похвали със същия 1.5-литров турбо мотор със 136 конски сили или по-мощната версия на мотора със 190 конски сили. Трансмисията е автоматизирана със седем предавки, а най-наточената версия на модела ще коства към 2.15 милиона рубли или към 34 хиляди евро.
`Разкриха

Най-големият Москвич 4 е с дължина от 4.8 метра, разполага с до седем места, а от компанията го дефинират като съперник на Hyundai Santa Fe, Skoda Kodiaq и други от този клас. Тук моторът също е 1.5-литров, само че с мощ от 180 конски сили. Кросоувърът може да се похвали още с 12.3-инчов цифров километраж, електрически седалки с обдухване и 360-градусови камери. Очаквано върховата версия е най-скъпа и коства към 3 милиона рубли или към 48 хиляди евро.
`Разкриха

Производството на новите Москвичи би трябвало да стартира към края на тази година и тези цени са основани на китайските други възможности, които се оферират в страната. Възможно е съветските управляващи да приложат политика, която да обезпечи дотации и тези цени да бъдат понижени в интерес на жителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР