Венета Райкова е решила да работи върху себе си и

...
Венета Райкова е решила да работи върху себе си и
Коментари Харесай

Венета Райкова на лекции при най-добрия психолог на Русия


Венета Райкова е решила да работи върху себе си и да обогатява знанията си. Писателката и водеща е почнала да посещава онлайн лекции по логика на психиката. „ Уча се от най-хубавия психолог на Русия. Има ли предпочитание, човек намира и време! ”, разяснява русокоската.

 

Венета очевидно е решила да последва образеца на Миглена Ангелова, която също се дипломира в компетентност „ Психология ”. Райкова желае да оказва помощ на хората и в случай че завърши сполучливо следването си, ще стартира да работи с клиенти.

Неотдавна писателката и водеща сътвори канал в обществената мрежа, който озаглави „ Марс и Венера ”.  В него тя дава напълно гратис разнообразни препоръки на феновете си. Темите, които визира са: връзки сред мъжете и дамите, обич, секс, правила за триумф и астрология. „ Ще вземеш хляба на Наталия Кобилкина! ”, майтапят се почитатели на русокоската.

След дългогодишно циркулиране по астролози Венета е станала експерт и сама може да дава прогнози съгласно разположенията на планетите. Тя поучава феновете  си кои дни са подобаващи за срещи, за подписване на контракти, за знова работа, за освобождение от остарялото и ненужното. Отскоро е почнала да се увлича и по логиката на психиката.

Райкова претърпя сложен интервал през последните две години, само че в този момент се усеща като преродена и е подготвена да посрещне по-щастливи и спокойни дни. Писателката мина през интервенция на коляното, съпроводена със мощни болки, само че се надява, че житейските тествания са останали зад тила ѝ, с цел да може да се наслаждения на подаръците, които ѝ е приготвила ориста. „ Имах ужасни болки в коленете, изплаках толкоз сълзи, колкото не бях плакала в живота ми до момента! Претърпях интервенция на коляното, след която не се възвърнах добре, това натовари другото коляно и се наложи дълго време да лежа. Ходих и на 4 разнообразни рехабилитации. Никой не е отговорен, по този начин е трябвало да се случи ”, споделяла е Райкова

Тя нееднократно е следвала препоръките на звездите преди да предприеме значима стъпка и обича да чертае проектите си съгласно небесните преноси. Блондинката има вяра още в карите Таро и в прераждането. Няколко пъти се е подлагала на регресия при световноизвестния нравствен преподавател Гал Сасон. Авторката на бестселъри непрекъснато се допитва до него по разнообразни въпроси. По време на втория сеанс схванала кoй e убиeцът ѝ от прeдишен живoт. Била под внушаемост и видялa, че събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa ѝ cмърт ca ce cлучили прeди епохи във Франция.

В най-важните моменти от живота си русокоската получава знаци от ориста , които се показват в оракулски сънища. Когато почнала да се занимава съществено с писане, всеки ден виждала към себе си бели пера. „ В продължение на месец към мен падаха перца. Знам, че тогава ангелите бяха с мен! ”, разказвала е Венета, която постоянно е с позитивна конфигурация към протичащите се към нея събития. Дори когато минава през сложни интервали, тя не сe отчайва и е уверена, че най-хубавото за нея следва.

Напоследък писателката загатва, че има нов мъж в живота си. Откакто се раздели с някогашния си брачен партньор Тихомир Георгиев, тя не се е показвала обществено с различен. Иначе признава, че си пада по по-млади от нея. След развода била влюбена в мъж зодия Водолей, само че и с него нещата не се получили. За сегашния си другар водещата не споделя детайлности. Казва единствено, че не желае да се обвързва съществено непременно и времето ще покаже дали нещата сред тях ще потръгнат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР