През изминалата седмица от Kia разпространиха няколко изображения в които

...
През изминалата седмица от Kia разпространиха няколко изображения в които
Коментари Харесай

Kia дебютира с нов дизайн

През миналата седмица от Kia разпространиха няколко изображения в които се виждаха елементи от предстоящ електрически автомобил. Снимките посочваха част от фаровете, стоповете и силуета на колата, а не щеш ли през днешния ден към този момент можем да забележим целия автомобил, както и дизайнерските решения, които ще следим отсега нататък при корейската марка.



Kia EV6 дебютира онлайн, с цел да покаже новият дизайн на марката, до момента в който повече техническа информация ще разберем по-късно този месец, когато е и формалното показване на модела.



Можем да забележим предна част при която към този момент няма огромна решетка, която от компанията назоваха „ тигърски нос “. Виждаме огромен отвор в долната част на бронята, а фаровете са с дневни светлини във външната част, които много припомнят тези при Audi.



Задницата е може би по-интересна от позиция на дизайн и светлини. Можем да забележим стопове, които заемат цялата дължина на багажника и не престават от единия до другия калник. Формите са остри, а в средата виждаме обновеното лого на KIA.



Интериорът е много обичаен и не демонстрира някакви дръзки решения. Воланът е с два лъча, а два свързани екрана, пред лидера и в централната част, много припомнят тези при Mercedes-Benz.



Kia-та употребява новата платформа на Hyundai Motors – E-GMP, която към този момент видяхме при електрическия Ioniq 5, което значи че ще забележим сходни характерности и технологии сред двата модела. Очаква се повече информация за задвижване и пробег в идващите седмици, когато, както споменахме е формалната премиера на EV6.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР