Украинските власти все още могат да приемат предложенията на руския

...
Украинските власти все още могат да приемат предложенията на руския
Коментари Харесай

Медведев: Киев все още може да приеме предложението, в противен случай настъплението ще продължи

Украинските управляващи към момента могат да одобряват предложенията на съветския президент Владимир Путин за спокойно споразумяване, в противоположен случай настъплението на съветските войски ще продължи и обстановката ще се промени не в интерес на Киев. Това сподели пред кореспонденти заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, оповестява ТАСС.

Всяко последващо предложение, което ще бъде направено от Русия, ще бъде по-лошо от предходните за сегашните украински управляващи, тъй че те имат опция да одобряват това предложение, което беше дефинирано от Владимир Владимирович Путин, и във всеки случай да се опитат да открият мир, като прекратят тази част от спора, сподели Медведев.

" В противоположен случай, продължи Медведев, настъпателните дейности на Русия ще продължат. „ И къде ще свърши границата на този хигиеничен пояс, за който приказва президентът на страната ни, е мъчно да се каже. Вероятно всичко това няма да е в интерес на сегашните украински управляващи. Така че би трябвало да побързат, до момента в който могат “, добави той.

Въпреки това, продължи заместник-председателят на Съвета за сигурност, Киев към този момент отговори с отвод на конференцията в Швейцария, „ отхвърляйки всевъзможни оферти още от вратата, връщайки полемиката в самото начало “. " Напразно. Това значи, че ще стане по-зле ", заключи той.

На среща с управлението на съветското външно министерство Владимир Путин направи нови мирни оферти за разрешаване на спора в Украйна, предвиждащи признание на статута на Крим, Донецката и Луганската национални републики, Запорожка и Херсонска област като райони на Руската федерация, консолидиране на извънблоковия и безядрен статут на Украйна, нейната демилитаризация и денацификация, унищожаване на антируските наказания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР