През изминалата седмица националният ефир се нажежи до червено по

...
През изминалата седмица националният ефир се нажежи до червено по
Коментари Харесай

Разкриха шокиращи неща от задкулисието на Черешката на тортата

През миналата седмица националният ефир се нажежи до алено по време на излъчването на кулинарното шоу " Черешката на тортата ". Най-интересен измежду участниците се оказа надарената певица Дения Пенчева. Тя накара фенове и участници да се разплачат от смях с опитите ѝ да фламбира. Отделно се появи като съобразителна и интелигентна, а феновете са безапелационни, че точно тя поддържаше интереса към предаването. Дори леко грубото отношение от страна на мъжете към единствените две дами в шоуто, не съумя да я бутне и сподели какъв брой е отворена към връзка с всеки.

Чаровната звезда описа пред show.blitz.bg за своето присъединяване в шоуто, съумяла ли е да завърже същински другарства с участниците, усеща се ли ощетена, че не съумя да завоюва и така нататък Тя показа цяла седмица с артиста Димо Алексиев, артиста Дидо от Д2, Слави Панайотов и Диди Дрингова.
 Разкриха шокиращи неща от задкулисието на

- Дения, срещаме се незабавно след присъединяване ти в “Черешката на тортата”. С какви страсти си след края на тази седмица?

- С прелестни усещания съм след гостуването ми в “Черешката на тортата”, то беше огромно предизвикателство за мен. Запознах се с доста готини хора, с които поддържаме връзка и отвън предаването.

- За първи път се представяш пред необятната публика като кулинар. Кога и по какъв начин се научи да готвиш и постоянно ли го правиш?

- Обичам да сготвям, харесва ми да опитвам в кухнята. Част от моите опити видяха и феновете в " Черешката ". Майка ми е доста добър кулинар, от нея знам много неща за готвенето. По време на пандемията предходната година гледах кулинарни канали, научих нови предписания, които в следствие изпробвах. Истината е, че съвсем в никакъв случай не съблюдавам тъкмо избрани предписания, одобрявам когато прибавям и по нещичко от себе си.

- Не се страхуваш да експериментираш. В твоята вечер се опита за първи път да фламбираш...

- Много хора ми споделят, че моето фламбиране ще го помнят дълго. Шеф Манчев се просълзи от смях, когато гледа видеото. Това че не съумя да се получи по никакъв метод не ме тормози. " Черешката на тортата " е шоу и най- значимото е на първо място феновете да се забавляват.

- В страницата на “Черешката на тортата” във Facebook видеото с фламбирането ти е най- гледаното през миналата седмица. Какво мислиш за това?

- Радвам се от този факт. Следващия път, когато ме поканят в предаването, давам обещание да запаля фламбето.

- Като цяло удовлетворена ли си от своето показване?

- Да, удовлетворена съм. Страшно доста хора ми се обадиха и ми писаха след предаването. Телефонът ми безусловно прегря през миналата седмица. Радвам се, че хората съумяха да ме опознаят и да ме видят и в друго амплоа от това на певица.

- Зароди ли се другарство сред вас, участниците? Ще продължите ли да се виждате и след формата? С кого от останалите участници си допаднахте най-вече?

- Поддържам връзка с съвсем всички участници. С Диди и Димо по- постоянно, с другите си пишем. Направихме си група във Viber, където споделяме фотоси и видеа от предаването, отзиви и усещания. Решихме дори да си създадем вечеря скоро, този път без камери.
 Разкриха шокиращи неща от задкулисието на

- Чия вечеря ти хареса най-вече?

- Като храна, най- доста ми хареса вечерята на Слави и Дидо, като страсти и преживяване- вечерята на Диди и Димо.

- Как се почувства, когато Дидо отхвърли да ти даде от постните сърми на масата?

- Стана ми малко смешно. Може да е бил доста гладен и по тази причина реагира по този начин.(усмихва се)

- Когато пристигна при вас с плакета, Шеф Манчев няколко пъти сподели на останалите участници, че са те ощетили, когато са те оценявали. И ти ли се чувстваш по този начин - ощетена?

- Не се усещам ощетена, защото моята цел не са били точките, нито оценките. Важното за мен е цялостното показване. Радвам се че началник Манчев оцени храната, която подготвих и ми даде 8 точки. Неговото мнение е значимо за мен. Подари ми книгата си с доста благо благопожелание: “Готвенето е като любовта, постоянно те вдъхновява”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР