През изминалата година Kia показа новото поколение Niro, което по

...
През изминалата година Kia показа новото поколение Niro, което по
Коментари Харесай

Kia превърна предходното поколение Niro в кемпер

През миналата година Kia сподели новото потомство Niro, което по проект трябваше да замести остарелия модел на пазара. Нещата, обаче, не се случиха тъкмо по този метод и Kia продължи да продава предходното потомство Niro с името Niro Plus в родната Корея. През април месец тази година за първи път видяхме модела, който е пораснал на размери и към този момент е по-дълъг и с по-висок таван. През пролетта корейският модел бе прероден в такси, а в този момент виждаме особено създадена версия, която е превърната в кемпер.
`Kia

Подходяща за хора с деен метод на живот, новата Kia Niro Plus може да добави разнообразни аксесоари към себе си като да вземем за пример маса, столове или пък надуваем матрак, който се побира идеално в багажника при сгънати задни седалки. Включени са още предпазител за багажника, разнообразни мрежи за предпазване на предмети, както и адаптер за включване на разнообразни уреди.
`Kia

Задвижването се обезпечава от типичен хибридни мотори, plug-in хибридна настройка и електрическа версия. Освен като такси и кемпер, Kia дава обещание да предложи Niro Plus и под други форми с ясна устременост и друга ориентировка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР