През изминалата година Honda представи 11-тото поколение на един от

...
През изминалата година Honda представи 11-тото поколение на един от
Коментари Харесай

Колко струва новата Honda Civic у нас?

През миналата година Honda показа 11-тото потомство на един от най-популярните си модели – Civic в Съединени американски щати, а малко по-късно същият модел дойде в Европа с дребни промени във визията и друго задвижване. Моделът се предлага само като хибрид в Европа и разчита на 2.0-литров бензинов мотор с непосредствено впръскване и два електромотора, които да го подкрепят.Максималната мощ на цялата система доближава 181 конски сили и пиков въртящ миг от 315 нютон метра. Връщайки се на класическия Civic в Европа и хибридния му тракт, той има за цел да понижи нездравословните излъчвания, както на модела, по този начин и междинното равнище на цялата гама на марката. Това ще се отрази позитивно и на разхода, който от Honda дават обещание да не доближава 5 литра на 100 километра.
`Колко

Популярният модел към този момент е разполагаем за поръчка и в България със стартова цена от 65 990 лв. за равнище на съоръжение Elegance. То включва екстри като e; 17-цолови алуминиеви джанти в 2 цвята и diamond cut,; автоматизирани LED фарове Черен текстил, волан, облицован с естествена кожа, подлакътник на седалките на водача и пасажера до него, дръжки на вратите в Platinum Chrome 3 режима на управление; автоматизиран климатик; адаптивен електрически сервоусилвател на кормилото (EPS) с изменчиво предавателно отношение; електрическа паркинг спирачка с автоматизирано задържане; помощник за тръгване по наклон; автоматизирани чистачки със датчик за дъжд; електрически регулируеми, прибиращи се и отопляеми странични огледала; отопляеми предни седалки; паркинг датчици начело и откъм гърба образован 7'' мултиинформационен дисплей i-MID; система за различаване на пътните знаци; алармена система и други.
`Колко

По-високото равнище на съоръжение Sport прибавя 3 хиляди лв. към цената, а също по този начин LED фарове за мъгла, странични огледала с черен емайл, 18-цолови алуминиеви джанти с черен емайл. Тапицерия от текстил и екокожа; спортни педали, задни заключения на климатика и безжично зареждане. Най-високото равнище на съоръжение Advance се отличава със Стъклен панорамен покрив, огледала в цвета на каросерията, фарове с адаптивен вързоп при шофиране ADB, алуминиеви украшения на фаровете,2-цветни джанти 18 ", тапицерия на седалките от естествена кожа,мултиинформационен дисплей i-MID 10,2'' за шофьора; ел. регулируема в 8 направления седалка за шофьора; предна пътническа с ел. настройка и премиум аудиосистема BOSE с 12 представителя, измежду които централни и субуфер.
`Колко

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР