През изминалата 2021 година на сайтовете ФАКТИ и mobile.bg пуснахме

...
През изминалата 2021 година на сайтовете ФАКТИ и mobile.bg пуснахме
Коментари Харесай

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

През миналата 2021 година на уеб страниците ФАКТИ и mobile.bg пуснахме над 4 000 (по-точно 4 394) вести на автомобилна тема, като по традиция се постарахме да не изпуснем нищо от автомобилния живот по света и у нас. Сега ви демонстрираме пет от най-любопитните и най-четени автомобилни вести за миналата година.
`Пет

Лидерът в тази самобитна ранглиста е материал, обвързван с използван автомобил, предлагащ се на нашия пазар, с цена под 10 000 лева Става дума за Skoda Octavia, като повече детайлности, можете да видите .
`Пет

Втората позиция е за рейтинг, показващ ни най-ненадеждните коли, формиран от английско издание на What Car?. В него са показани коли, предлагащи се на пазарите в Европа и у нас, които не са целесъобразни за покупка. Кои са те - вижте .
`Пет

Бронзовото отличие също е за публикация с практична устременост. В нея ви демонстрираме три извънредно надеждни мотора, които се инсталират в евтини коли на остаряло. Любопитното е, че тези елементи умерено могат да устоят повече от 500 хиляди км. Кои са те - можете да видите .
`Пет

На четвърто място е материалът за 4-годишна кола на остаряло. В него акцентираме на няколко целесъобразни модела, а класацията, която ви демонстрираме е направена със съдействието на BuyaCar. Автомобилите са разграничени по категории, а кои са те - вижте .
`Пет

И петата най-четена автомобилна вест през миналата година е на тематика наслойка по колите. Става дума за коли, които не трябва да купувате, тъй като гният бързо. Показваме ви 10 образеца на коли, ръждясващи по-бързо и на повече места в сравнение с останалите. А кои са те - вижте .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР