През днешния ден Луната все още ще е във фаза

...
През днешния ден Луната все още ще е във фаза
Коментари Харесай

Днес се прави ритуалът Златно съкровище, който привлича богатството

През днешния ден Луната към момента ще е във фаза на Новолуние, само че към този момент ще се демонстрира на хоризонта. Този миг е най-силен, с цел да извършите обред, с който да привлечете благосъстоянието в дома си.

Тъй като зодия Рак е настойник на фамилното огнище, направеният обред ще притегля благополучие за вашия дом и най-близки хора.

Фазата на Новолуние от епохи се приема като вълшебна. Но с цел да сте сигурни, че притегляте шанса към себе си, с изключение на да си запишете и пресъздавате осъществяването на стремежи, може да извършите и ритуала Златно богатство, който е доста известен в източната астрология.

Луната се намира в Рак, тъй че с цел да е оптимално ефикасен, би трябвало да го извършите в жилището си.

Първо би трябвало да намерите посредством компас южният браншове от вкъщи си, защото съгласно фън шуй той се свързва с благосъстоянието и просперитета, и да извършите ритуала там.

Ако в южния бранш се пада банята или тоалетната, не правете този обред там, а се отклонете леко, да вземем за пример на югоизток или югозапад, с цел да се пада стая като кухня, кулоар или хол.

 Свещи

След това запалете свещ и я заобиколете със скъпоценни камъни, като най-подходящи са ахат или злато, тъй като те притеглят материалното благополучие. Ако не разполагате с такива, поставете към света жълти монети.

След това визуализирайте финансовото си бъдеще и кажете на глас това, което очаквате да ви се случи все едно към този момент е станало.

Например: Финансово съм постоянен, Изплащам заема си, Увеличиха ми заплатата, Имам нова кола, Имам нов апартамент и т.н.

Важно е да изричате тези думи с убеденост, тъй като в случай че във вас има и минимум подозрение, че целият този обред е малоумен и ще се наложи да работите старателно, с цел да извършите желанията, то това в действителност ще е по този начин.

Повярвайте, че заслужавате шанса си и че даже материалните неща в живота от време на време идват без особени старания.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР