През декември ви очакват хубави моменти, но ще има периоди

...
През декември ви очакват хубави моменти, но ще има периоди
Коментари Харесай

Най-точният месечен хороскоп за месец декември

През декември ви чакат хубави моменти, само че ще има интервали на компликации и изтощеност. Намерете време да релаксирате интензивно и се насладете на идващите празници.

Овен – Енергичните Овни сигурно няма да стоят със скръстени ръце през месец декември. В началото на месеца и първата седмица ще имате повече хъс и предпочитание за триумф. Вие сте привлечени от пари и всяка опция да вършиме пари е забавна и значима за вас. Контактите и диалозите отварят апетита ви да организирате нещо ново в кариерата си. Доброто ще пристигна да ви срещне, където и да се намирате!
Вашият шеф Марс, планетата на силата, продължава да бъде в Близнаци през целия месец, въпреки и назадничав, образувайки удобен аспект към знака ви, а това значи, че ви дава доста храброст, сила, а също и удобна поддръжка. От Слънцето също ще текат към вас задоволително потребни витални сили. Планетата на щастието Юпитер продължава да минава през Риби, което значи, че може да ви сътвори положителни благоприятни условия, от които да се вълнувате, само че може би и предизвикателни, с които да се борите.
Този месец е добре да се стремите да изчистите неуредени въпроси от предишното, допустимо най-безболезнено. Колкото по-склонни сте да се откажете от всичко, което към този момент не служи на най-хубавите ви ползи, толкоз по-щастливи и по-леки духом ще бъдете. Освен това ще освободите място за невероятните благоприятни условия, които безусловно ще ви се открият. Това е месецът, в който можете да се отървете от планина от неразбория, която може да ви е задържала известно време.
Трябва да се погрижите за очите, гръбначния дирек, сърдечно-съдовата система. Склонни сте да прекалявате в работата, тъй че ще поставите здравето си под въпрос.
В прочувствено отношение вие сте човек, който харесва любовта и пристрастеността. Вашият вкус за живот ще се усили и ще сте подготвени да се възползвате от нови благоприятни условия, когато се появят. Любовта може да се разпали още веднъж или да се откри нова обич, когато извършите крачка в бъдещето и прегърнете нови прекарвания. Ако сте необвързани, търсете някой, който споделя вашата потребност от завършения.

 декемврийски хороскоп

Телец – Скъпи Телци, декември ще бъде месец на непоклатимост. Няма защо да се тревожите. Трябва да внесете ред и задоволителна систематичност в настоящите си каузи. Ще можете да се справите с многото задания и отговорности. Опитайте се да ги балансирате и да употребявате оптимално своя опит и познания. Усилията ви ще имат позитивно влияние върху бъдещите ви вероятности.
Що се отнася до работата, вие сте доста безрезервен човек и на първо място работлив. Не ви е мъчно да вършите и най-трудните неща. Ще бъдете изключително въодушевени през този интервал. Уран ви дава способността да имате нови хрумвания, да поемате начинания, да стартирате проекти и да постигате задачите си. Професионалният бранш е цялостен с благоприятни условия и в случай че сте подготвени, ще се възползвате от тях. Не е належащо да бъдете прекомерно упорити и да мислите, че постоянно имате единственото решение! Сътрудничеството със земните знаци ще е потребно, а Козирогът, както постоянно, е фактор за сигурност и непоклатимост за вас.
Тези, които имат проблеми с дихателните органи, няма да е неприятно да използват топли питиета и да заобикалят да стоят на ветровити места. Пазете гърлото си.
Месец на непредвидени промени. Ще имате опция да пречистите живота си. Много неща, които се случват в живота ви, са изцяло нови и ви би трябвало време, с цел да ги обработите и усвоите. Вашата потребност да поддържате връзка в този момент е по-голяма през множеството време и с цел да поддържате връзка дейно, би трябвало да се научите по какъв начин да се справяте с другите. Опитайте се да избягвате нестабилни и променливи настроения, които биха могли да причинят разкол сред хората към вас. Някой ви е " хвърлил око " и към момента го крие, само че с времето лека бавно ще разберете кой е.
Сега е моментът да бъдете обществени, да се наслаждавате на обществената „ игра “ към основаването на нови връзки и контакти. Добре е да излезете, да се забавлявате и да флиртувате, въпреки всичко никой не е стоманен и да живее единствено за работата.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през декември ще имате своите доста хубави моменти и вашите удоволствия, само че също по този начин ще има и други, които няма да ви харесат! Обикновено сте неизтощими, когато става въпрос за обществени обстановки, само че този месец ще се почувствате малко по-сдържани. Внимавайте да не се отклоните от пътя си или да не загубите надзор над всичко.
В деловата сфера началото на месеца ще донесе закъснение в завършването на някои стартирани работи. Някои от вас може да имат възприятието, че сътрудниците ви заговорничат и че зад тила ви се случва нещо неприятно или пък че другите ви заблуждават и подвеждат. Това може да е правилно, а може и да не е, тъй че съветът е да помислите добре, преди да реагирате.
Този месец вие ще се борите с доста вътрешни демони и ще се изправите пред своите скрити и потиснати страхове. Имате силата, силата и смелостта да го извършите в този момент.
Енергийната планета Марс продължава да бъде във вашия знак през целия месец, заради което от него ще получавате доста сила, храброст и деятелен дух. Меркурий ще ви показва доста положителни благоприятни условия в цялата област на връзка. Слънцето до 22 декември ще е в съпротива на вашето, а това значи, че в този интервал би трябвало да намирате време и да си почивате повече, тъй като не постоянно ще сте задоволително производителни.
Венера през първата десетдневка на месеца е в противоположния знак Стрелец, заради което поражда съпротива и това значи, че ще би трябвало да се обърне по-голямо внимание в региона на връзките. Комуникацията от време на време ще бъде проблем за заетите представители на този знак. Ще пораждат недоразумения, поради които ще избухвате в яд. Ще изпаднете във етапи на намръщеност и дебелоглав и ще се противопоставяте един на различен. С течение на времето обаче пламъкът на любовта ще се разгаря от ден на ден и изключително в случай че сте сами, несъмнено ще имате своите " епични " моменти, които ще бъдат незабравими.

Рак – Скъпи Раци, извънредно с напрежение и бурно начало на декември във връзка с работата. От някои съглашения или при осъществяване на някакви делови/бизнес отговорности, дните ви могат да бъдат оцветени от раздразнителност, напън или огромни спънки. Вашата централизация е малко по-лоша от преди, има опция за правене на неточности.
Не е уместно време за вложения, тъй като евентуално ще похарчите доста повече от плануваното. Не е време за заеми и каквито и да било заеми. Дайте си малко време преди да предприемете по-конкретен ход, тъй като по този начин ще си осигурите най-хубавата и постоянна посока.
През първата половина на месеца ще има огромно съмнение в здравословното положение заради спад на имунитета, проблеми с гърлото, дихателните пътища и температурата. Вземете нужните ограничения и се пазете.
Липсата на време, което да можете да посветите един на различен с колегата си, е една от главните аргументи за от време на време изстудяване, разграничаване или липса на връзка, което ще тормози както вас, по този начин и отсрещната страна. Ще има интервали на търкания или разногласия във връзката ви. Третата декада на месеца носи положително въодушевление и оптимизмът ще се върне в живота ви и то в огромна степен! Време е да поставите връзките на друга, по-стабилна и положителна основа.
Знаете по какъв начин да запълните пространството си с обич и подхранваща сила, тъй че сте в идеална позиция да задоволите пристрастеностите си и вътрешното си дете, което ще бъде доста плодотворно време за вас. Не се страхувате да навлезете надълбоко в прочувствените води и сте подготвени за всичко, което произтича от вашите по-дълбоки проучвания. Използвайте супер острата си вътрешен глас, с цел да ви насочи към избори, които ще са най-благоприятни за живота ви.

Лъв – Скъпи Лъвове, най-мъдрият метод да методите към този ненапълно комплициран месец е да се поставите в позиция на „ слушане “ и наблюдаване, като избягвате да вземате импулсивни решения или да вършиме прибързани изводи.
Квадратурите на Меркурий с Юпитер и Нептун през първата десетдневка на декември ще повлияят не постоянно позитивно върху умствените ви процеси и метода ви на другарство. Планетите могат да понижат вашата рационалност и да ви създадат по-безкомпромисни и мнителни. Ако хората към вас не желаят да ви схванат, диалозите могат да бъдат напрегнати и да избухвате ненадейно.
Има възможност да възникне различие с началството, тъй че не вземайте решение импулсивно. Прибързаните избори, прекомерно деликатните и комплицирани диалози и връзки могат да се окажат непродуктивни, изключително в първите 10 дни на месеца, когато прибързаността може да изиграе странни номера.
Избягвайте споровете доколкото е допустимо до края на месеца. Възможно е, когато преглеждате задачите си, да не сте били реалисти за това, което може да реализирате в този момент. Бъдете търпеливи с прочувствения си сътрудник и се пробвайте да не поставяте себе си и своите ползи преди всичко. Ако се окажете в повратна точка от живота си, помислете добре какво и накъде да поемете.
Личните връзки ще се развиват добре, само че няма да е допустимо изцяло да избегнете сериозните моменти. Старите недоволства могат да бъдат причина за нови различия. За да намалите напрежението, първо направете компромис. Вашият сътрудник ще оцени вашата благотворителност и ще ви отвърне със същото в бъдеще.
Краят на месеца доста проблеми ще бъдат решени като по знамение без доста старания. Лъвовете ще укрепят в допълнение финансовото си положение и ще се оправят с насъбраната работа. Звездите дават обещание сантиментално премеждие или съдбовна среща, не за всички, само че за мнозина.

 декемврийски хороскоп

Дева- Скъпи Деви, декември ще стартира с компликации. Може да почувствате вътрешно безпокойствие, което ще пречи на работата и общуването и няма да ви разреши да извършите верните заключения от създалите се обстановки. Това ще докара до прибързани решения. Втората половина на месеца е по-добра. Някои Деви може да трансформират работата си в йерархията или да получат покачване. Можете да имате двойни шансове през целия месец, даже в случай че не сте сигурни какво да изберете.
Успехът ще пристигна при тези, които ясно формулират задачите си и поставят всички старания за постигането им. В средата на месеца ще ви бъде мъчно да се концентрирайте върху отговорностите и дилемите. Възможни са непредвидени забавяния, бюрократични спънки и всевъзможни несъответствия, които много могат да повлияят на настроението.
Бъдете деликатни, тъй като през целия месец Марс продължава да бъде назадничав, което може да ви сътвори раздразнителност и външна и вътрешна битка. Възможно е да бъдете забъркани в непознати интриги и ще бъде доста мъчно да възстановите репутацията си. В края на месеца обаче още веднъж ще задухат ветровете на смяната в позитивна посока.
Предизвикателствата ще продължат да пораждат, само че няма нищо, което да не можете да преодолеете. Могат да се случат огромни тествания във вашите религиозни и духовни убеждения, тъй че е допустимо да отхвърлите нещо и да започнете да гледате на нещата с други очи. Вашето уравновесено отношение ще впечатли близките. Ще получите прочувствена поддръжка от околните и ще можете да изживеете моменти на наслада с обичаните си хора. В любовта нещата се развиват добре, само че надалеч не са съвършени. Месецът ще даде чудесна опция да създадете нови другари или даже да се насладите на вълнуващи флиртове. 

Везни – Скъпи Везни, декември ще бъде един от най-успешните месеци. Ще можете да извършите няколко отдавнашни стремежи, да се справите с отрицателните хора с един размах и доста да подобрите финансовото си положение. Все още се въртите в кръг по някои въпроси, колкото и да желаете да решите всичко незабавно и в този момент - това за жалост не е допустимо. У вас би трябвало да узреят някои решения, да получите още информация, да се предизвикват събития, които да ви дадат посока. Оставете потока на живота да ви води и се адаптирайте към събитията. Решенията ще дойдат сами. Но не бъдете арогантни: пътищата на ориста са променливи. Запазете положителен дух и оптимизъм, без значение от измененията.
През целия месец Марс продължава да е назадничав. Но ретроградността нормално съставлява нуждата да се работи повече върху самоконтрола и дисциплината, да се насърчавате, да намирате мотивация и ентусиазъм от вътрешната страна. Вселената работи за вас, тъй че не мислете доста, просто се отпуснете. Много от вас могат да се замислят надълбоко за преходността на живота и да се съсредоточат и посветят на духовността.
Възможни са парични проблеми в средата на месеца. Те могат да се отнасят до остарели задължения, неоправдани разноски или налози. Бъдете практични, когато става въпрос за финанси.
Бъдете деликатни изключително в фамилните връзки, с цел да избегнете разнообразни драми. Ще би трябвало да контролирате ревността си, с цел да избегнете разногласия. В любовния живот вашите мощни страни би трябвало да са търпението и сдържаността. Очакват ви доста диалози, би трябвало ви самообладание. Ако съумеете да намерите баланс сред другите си стремежи, то декември ще бъде доста сантиментален и прелестен за вас.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, макар че декември стартира с новооткрита вътрешна изясненост, външният свят наподобява малко комплициран: може да се почувствате претрупани от всички задължения, които сте поели, или да имате възприятието, че не разбирате какви са същинските цели.
Първата десетдневка на месеца ще бъде натоварена за множеството представители на този знак. Най-трудно ще бъде за тези, които са привикнали да възнамеряват всичко авансово. Ситуацията ще се промени и ще би трябвало бързо да вземате значими решения. Втората половина на месеца обстановката ще се стабилизира.
През декември Скорпионите ще имат какво да мислят и да премислят. Звездите ви дават опция да погледнете още веднъж познатите неща и да преоцените житейските си цели. Това може да докара до съвсем цялостна смяна в информационния кръг.
Някои Скорпиони ще се замислят за промяна на работата. Ще имате забавни оферти, само че нещата няма да вървят толкоз елементарно. Вземайте решения деликатно, с цел да не съжалявате по-късно. Не се фокусирайте доста върху бъдещето – помислете по-добре какво можете да извършите тук и в този момент.
Хората, които са фамилни или са във връзка, са в неустойчив интервал, когато елементарно могат да зародят огромни спорове. В началото на месеца мощно ще се съмнявате във верността на колегата си. Собственическото ви отношение може да навреди на връзките ви. Честният диалог може да ви помогне да разрешите доста подозрения, които имате по отношение на половинката си.
На любовния фронт свободните представители на знака ги чака цялостна естетика. През декември ще съумеете да завладеете индивида, който харесвате, а приятните запознанства могат да се трансфорат в бурни усеща и нежни сантиментални връзки. Не стойте вкъщи; излизайте и дръжте очите си добре отворени.

 декемврийски хороскоп

Стрелец – Скъпи Стрелци, през първата половина на декември би трябвало да обуздаете огнените си пориви. Напрежението и огненият ви характер единствено ще утежнят ситуацията. Не обръщайте внимание на клюките, тъй като доста от информацията ще бъде погрешна. Във всеки спор търсете компромисно решение, даже и да не сте изцяло удовлетворени от изхода от обстановката. В края на месеца избягвайте рисковани планове и рискови събития.
Импулсивните Стрелци през декември ще проявят оптимално характера си. Те ще бъдат спонтанни, свободни и подготвени да се впуснат в сантиментални и всевъзможни други завършения. Ще имат потребност обаче от самообладание и дарба да поемат отговорност повече от всеки път.
Що се отнася до финансите, хороскопът предлага да действате рационално. През целия декември се концентрирайте главно върху себе си и своето здравословно положение. Ако страдате от простуда или грип, изключително в първите дни на този месец, не го подценявайте и посетете доктор.
Влиянието на ретроградния Марс в дома на партньорството и брака продължава и може да се изрази във обстоятелството, че още веднъж ще има разногласия и различия на чувствителни тематики с колегата ви. Възможна е интервенция на родственици в фамилния ви живот, което също води до напрежение. Повишената сила и импулсивните страсти могат да скапват връзките с обичания човек. За да подобрите обстановката, поинтересувайте се от желанията на колегата си и организирайте приятна изненада.
Вложете силата си в неща, които ще оказват помощ освен на вас, само че и на вашите близки. През втората половина на месеца ще имате опция да се отклоните от рутината си и да преживеете нещо ново. Ще си върнете усетът към живота. Свободните Стрелци да внимават на кого дават сърцето си.

Козирог – Скъпи Козирози, декември ще бъде месец на тишина и успокоение. Сега се основава спокойна атмосфера, в която можете да се успокоите и постепенно да се подготвите за празниците. В средата на месеца представителите на знака ще би трябвало да излязат от сенките и да решат редица въпроси, които са били отлагани дълго време. Възможно е да сте самотни и да се нуждаете от вниманието на най-близките си хора.
Точно преди Слънцето да влезе във вашия знак, нормално има интервал на размисъл, съзерцаване и пречистване. Може също да откриете, че сте покрай края на планове или осъществяване на задания, които сте си сложили и ще имате предпочитание да приключите нещата, с цел да можете да си починете преди началото на вашия сезон. Подредете целите си, като стесните фокуса си и се посветите единствено на това, което е в действителност належащо.
Вероятно е да има събитие или неочаквана информация, която да ви извади от релси, само че направете всичко допустимо да запазите успокоение и помнете, че както всичко друго, и това ще отмине.
През третата десетдневка на месеца Козирозите са застрашени да бъдат въвлечени в съмнителни планове. За да избегнете проблеми, не се колебайте да кажете „ не “, когато този интуиция стартира да ви нашепва и изкушава. Придържайте се към проектите си и помнете, че всички положителни неща са елементарни и ясни, а където има странности, постоянно има нещо неправилно.
Представителите на този знак, които към този момент имат връзка, би трябвало да вървят напред и да се развиват. Възможно е да има различия или разногласия, само че с добра връзка можете да оправите всичко. Опитайте се да разчупите монотонността на връзката. Козирозите, които не са съумели да намерят сродна душа в предишното, няма да могат да я намерят и този месец. Но единствено тези, които знаят по какъв начин да чакат, могат да реализират задачата си, тъй че бъдете търпеливи.

Водолей – Скъпи Водолеи, звездите ви поучават да си извършите явен проект за декември. Всичко, което може да се случи, ще ви се случи. А самото обмисляне ще помогне да избегнете прегаряне и раздразнителност. Основната причина за вашите страсти ще бъдат възприятията към околните.
Ще се впуснете в нови неща, преди да сте довършили старите и след няколко седмици това може да докара до същински безпорядък. Правенето на това, което обичате, ще ви донесе естетика, в случай че, несъмнено, намерите време за това. Ще се отдадете на занимания, само че внимавайте да не прекалявате и да пренебрегвате други отговорности. Във финансовата област през декември всичко ще е наред. Възможно е да се освободите от остарели задължения, както и да привлечете нови източници на приходи.
Благодарение на Сатурн, ще имате сила през целия месец и в случай че нещата са малко по-бавни първоначално, след това могат да се развият позитивно в работата, любовта и здравето. Подобно на непоколебим преподавател, Сатурн желае да се увери, че сте си написали домашното, че сте поели отговорност за живота си и се движите в посока, която в действителност е в сходство с вашата душа. Неговите уроци могат да бъдат сложни, само че и възнаграждаващи. Обикновено, когато приключим с кармичните уроци, които Сатурн е подготвил за нас, по някакъв метод доближаваме ново равнище на триумф в живота си. Въпреки че може да е малко рано да се каже какви дарове и триумфи ви чакат на хоризонта, положителната вест е, че Сатурн е на път скоро да напусне вашия знак (до март 2023г). Знайте, че всичко, което ви се случи до края на 2022г., е чудесна опция да изчистите кармичните рани и да се приведете в сходство по-силно с това, което сте в реалност.

Риби – Скъпи Риби, декември ще бъде най-яркият месец в годината за вас. Очакват ви моменти, които ще помните цялостен живот. През този месец ви се дава чудесна опция да подобрите живота си на доста равнища и знайте, че вие сте основателите му. Никой различен не може да усъвършенства живота ви вместо вас. Това е добра вест, тъй като вие сте най-хубавите мечтатели. Можете да употребявате великодушното си въображение, с цел да създадете живот за себе си, на който в действителност да се наслаждавате. Внимавайте да не се изгубите в мъглата, да не бъдете отклонени от безбройните пътища за бягство, които ви се оферират. Истинското пътешестване е във вътрешността и вие сте идеалният странник за него.
Средата на декември е удобна за всевъзможни опити. Не се опасявайте да опитате нови области. Това ще ви донесе задоволство, триумф и самопризнание. В края на месеца може да се наложи да вземете значимо решение. Бъдете смели - шансът постоянно е на страната на смелите. Внимавайте да не споделяте прекалено много за проектите си. В противоположен случай силата ви бързо ще се изчерпи и ще ви липсват сили да овладеете личните си инициативи.
Възможните спорове в предишното се не помнят или видимо губят значение. Използвайте това време и обменяйте хрумвания с колегата си, направете нещо дружно или започнете нови взаимни планове. По този метод създавате постоянна основа за бъдещето.
Съвет към свободните представители на знака - мощната ви аура сигурно няма да остане скрита от противоположния пол. Възползвайте се от опцията да пленявате другите. Ако имате шанс, ще намерите подобаващия сътрудник за вас.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР