Много от нас изпитват затруднения с контролирането на импулса да

...
Много от нас изпитват затруднения с контролирането на импулса да
Коментари Харесай

В борба с отлагането

Много от нас изпитват усложнения с управлението на импулса да отсрочват. Предвид множеството фактори, които могат да ни разсеят, в това число на екрана на нашия мобилен телефон, това е разбираемо. Но отлагането може да бъде един от най-коварните привички. Може да ви попречи да постигнете прогрес в кариерата си. Или да се трансформира в пречка пред взаимоотношенията ви с другите.

Но в случай че желаете да се отървете от навика си да отлагате, има стъпки, които можете да предприемете. Ето за какво отлагаме и какво можете да извършите, с цел да противодействате на този табиет.
Науката за отлагането
Изследователите са открили, че постоянно използваме отлагането като метод за контролиране на настроенията и страстите. Ако отлагате, не сте сами. Всъщност, съгласно изследване на университета в Калгари, 15% до 20% от хората отсрочват постоянно. А изследване на университета „ Саймън Фрейзър “ разкри, че 51% от участниците в него са взели участие в „ кибернетизъм “ – прекарвайки време онлайн, вместо да вършат нещата, които би трябвало да свършат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР