През 90-те нямаше електронни опции, джаджи и спомагателни системи, но

...
През 90-те нямаше електронни опции, джаджи и спомагателни системи, но
Коментари Харесай

Легендарни автомобили от 90-те, които все още не се предават



През 90-те нямаше електронни варианти, джаджи и спомагателни системи, само че колите бяха много по-прости и по-здрави. Става въпрос за колите от 90-те години, които продължаваме да преглеждаме и през днешния ден.
8. BMW 3 Series E46 (1997-2006)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ II)

Баварската компания BMW създава коли от трета серия доста преди появяването на модела E46, само че тази каросерия в действителност се потвърди като водач в класа на компактните премиум коли. Въпреки обстоятелството, че автомобилът е планиран през 90-те години, във връзка с екстериора и интериора, той към момента е настоящ. Както всички BMW-та и E46 е добър за шофиране, изключително във версията си M3.

9. Opel Calibra (1990-1997)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ II)

Днес е мъчно да си представим, че Opel ще пусне спортно купе, само че през 90-те такава кола беше Calibra. Това бе не просто седан с три порти, а особено проектирано купе с рекордно невисок коефициент на противодействие Cx = 0,26 - най-хубавият резултат измежду всички коли, продавани по това време. Разбира се, това не беше най-хубавата кола във връзка с ръководство, само че Calibra наподобява ужасно и през днешния ден, макар годините си.
10. Citroen Berlingo I (1996-2013)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ II)

За някои водачи Citroen Berlingo е " баничарка ", а за други необятен фамилен автомобил. Във всеки случай автомобилът се трансформира в бестселър в своя клас, защото се оказа удобен и пестелив. Заслужава да се спомене и главният му съперник - Renault Kangoo.
11. Mitsubishi Pajero V20 (1991-1999)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ II)

Имаше моменти, когато Mitsubishi Pajero беше не просто следващия кросоувър, а пълновръстен всъдеход. През 90-те години всички високопроходими коли са проектирани по същия метод като Pajero: каросерия, отделена от шасито и мотори с висок въртящ миг. Много коли от второ потомство са оживели до наши дни и не престават да са същински офроудъри.
12. Mazda MX-5 NB (1998-2005)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ II)

Второто потомство Mazda MX-5 (поколение NB) стана малко по-голямо, само че доста по-мощно от автомобила от първо потомство. В съпоставяне с такива компактни роудстъри като MGF, BMW Z3, ​​Toyota MR2 и Fiat Barchetta, японският модел печели в доста връзки, което си проличава и от цените на непокътнатите екземпляри.
13. Volkswagen Passat B5 (1996-2005)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ II)

Passat от пето потомство дебютира по време, когато немският производител на коли желае да покаже на света, че емблема на Volkswagen може да има освен на бюджетна кола, само че и на седан от бизнес клас. От техническа позиция, новото потомство Passat B5 има доста общи черти с Audi A4, автомобилът се характеризира с аеродинамичния жанр от 90-те, а от вътрешната страна, с хубав подреден интериор и огромен избор от мотори и трансмисии. На вторичния пазар се търсят най-често дизелови версии без компресор, които доста постоянно изкарват до 400-500 хиляди километра.
14. Volkswagen Golf IV (1998-2004)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ II)

Що се отнася до колите на Volkswagen, би било същинско закононарушение да не приказваме за хечбека Golf. От 70-те години до през днешния ден този стилен хечбек е един от най-популярните в света. Моделът от четвърто потомство и в този момент се радва на огромно търсене на вторичния пазар и всичко това с помощта на добра каросерия, мощни и икономични мотори и относително качествена направа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР