През 2022 година, спортната дивизия на Mercedes, AMG, навършва точно

...
През 2022 година, спортната дивизия на Mercedes, AMG, навършва точно
Коментари Харесай

Mercedes празнува 55 години AMG със специална G-Klasse

През 2022 година, спортната дивизия на Mercedes, AMG, навършва тъкмо 55 години. За да отпразнуват това, германците са подготвили специфични събития и модели, първият от които дебютира късно нощес. Mercedes-AMG G63 Edition 55 ще се продава само в Европа, започвайки от октомври месец тази година.
`Mercedes

Специалната G-Klasse се предлага само в бял и черен цвят с имената G Manufaktur Opalite White и Obsidian Black Metallic. Отличителни детайли за лимитираната версия са стикери в долната част на вратите с логото на AMG, както и черни акценти част от AMG Night Package. Джантите са в размер от 22 цола със сив непрозрачен свършек.
`Mercedes

Интериорът е композиция от алена и черна кожа напа, а кормилото е затрупан с алкантара. Върху него е сложено и обозначение “55 AMG”, подсказващо за ексклузивността на модела. Промени по задвижването няма и под капака можем да открием 4.0-литров бензинов мотор с 577 конски сили и 850 нютон метра въртящ миг. Трансмисията е автоматизирана с 9 предавки. Цената на юбилейният модел ще бъде по-висока от тази на общоприетото G63 AMG, а разликата ще е към 35 хиляди лв..
`Mercedes

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР