През 2022 г. празнуваме 25-годишнината от излизането на Хари Потър

...
През 2022 г. празнуваме 25-годишнината от излизането на Хари Потър
Коментари Харесай

25 години „Магически пътешествия“ с Хари Потър – събития и атрактивни предложения

През 2022 година честваме 25-годишнината от излизането на „ Хари Потър и Философският камък “, а на 3 февруари следва осмата международна „ Нощ на книгите за Хари Потър “. Тематичното събитие тази година отразява магическото странствуване, на което милиони хора потеглиха, след появяването на първата книга, оповестена на 26 юни 1997 година Вещици, магьосници и мъгъли от целия свят са поканени на магическо премеждие в светът на магьосниците от английското издателство Bloomsbury. То разгласи огромните си проекти за 25-ата годишнина на Хари Потър, част от които са издаването на сребърно юбилейно издание на " Хари Потър и философският камък " и преиздаването на книгата с истинската илюстрация на корицата от 1997 година от Томас Тейлър. Със сигурност почитателите ще бъдат разчувствани и от идните четири комплекта - Box Edition на Hogwarts House Edition. Всеки комплект ще носи емблемата на един от домовете в Хогуортс и ще включва всичките седем книги с нови корици и илюстрации, основани от художника Леви Пинфолд.



 

Издателство „ Егмонт “ насочва специфична покана към всички (по)читатели, учебни заведения, книжарници, библиотеки, читалища, литературни и почитател клубове в страната да се причислят към самодейността, като провеждат свои събития, с които да отбележат Нощта на книгите за Хари Потър: „ Магически пътешествия “.



 

Изключително вълнуваща беше появяването на първите две книги от поредицата за детето вълшебник на българския издател с дизайн на MinaLima. Студиото е основател на цялата графична галактика на филмовата поредност за Хари Потър и филмите на Warner Bros. Мирафора Мина и Едуардо Лима работят дружно от 2001 година След като приключват филмите, те  не престават присъединяване си във франчайза на Harry Potter с голям брой дизайнерски комисии за света на магьосниците. Студиото прекарва две години в проектирането на всички графични детайли за The Wizarding World of Harry Potter ™ - Diagon Alley ™ в Universal Orlando Resort, както и в основаването на наградени изявления и маркетингови материали за франчайза. През 2015 година MinaLima проектират графичните реквизити за филмоватa поредност Fantastic Beasts and Where to Find Them. са превъзходни и с изключение на невероятната история за момчето вълшебник ще ви пленят с атрактивни интерактивни детайли и разнообразни изненади.



 
Подаръците на Елфите - по какъв начин да получиш един?
Сезонът на празниците в края на годината е изключително сантиментален и носи доста топлота и уют. Картината на горяща камина, заснежени прозорц...
Прочети повече
От наши източници дочухме, че с изключение на с тематичната нощ на 3 февруари, месецът ще се окаже магически за всички фенове на Wizarding World of Harry Potter с обичаните ни книжарници „ Елфите “, които са подготвили специфични цени на артикули от лиценза Хари Потър за всички почитатели. Месец на Хари Потър в онлайн магазин Елфите ще ви изненада прелестно с истински дарове за всички, които желаят да бъдат част от неповторимата атмосфера и да се допрян до магията, основана от Дж. К. Роулинг.



 

Излезе и първият филмов откъс на " Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор ", чиято премиера чакаме в кината на 15 април 2022 година Авторът на " Хари Потър " Дж.К. Роулинг е създател на сюжета дружно със Стив Клоувс. Режисьор на кино лентата е Дейвид Йейтс, който режисира последните четири кино лентата за Хари Потър и първите два от поредицата " Фантастични животни ". Изглежда обещаващо, следете... Не можем да бъдем по-развълнувани!

Книжарници Елфите може да следите в обществените мрежи:
История на игрите със стъклени топчета
Въпреки, че няколко генерации са израснали с игра на топчета, никой не знае от кое място са произлезли. Историците описват за дребни объл...
Прочети повече
Фейсбук

Instagram

Tik Tok

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР