През 2017 създателите на най-известните еротични фотографии продължават експеримента си.

...
През 2017 създателите на най-известните еротични фотографии продължават експеримента си.
Коментари Харесай

Копнежът по естествената красота в календара на Pirelli за 2017

През 2017 основателите на най-известните еротични фотографии не престават опита си. Това е 44-то издание на календара Pirelli. И в случай че преди година секси моделите бяха сменени от „ мощните и сполучливите дами “, за 2017 естетите са заложили на все по-разпространяващия се блян по естествената хубост. Заснети са известни актриси от 28 до 71 години - без грим и фотошоп обработка, с цел да покажат магията на естествената хубост. 

Автор на плана е немският фотограф Питър Линдберг: “Исках да покажа дамите по друг метод. Затова помолих актрисите, които постоянно са играли значима роля в живота ми, да ми дадат да надникна в интимния им свят. Като актьор се усещам виновен да освободя дамата от идеала за безконечна младост и съвършен външен тип. Идеалът на обществото за съвършенство е неосъществим ”.

Без грим, напълно елементарни, пред обектива застават Джулиан Мур, Робин Райт, Кейт Уинслет, Хелън Мирън, Никол Кидман, Шарлот Рамплинг, Пенелопе Крус, Ума Търман, Джесика Частейн, Руни Мара, Лупита Нионго, Леа Сейду, Алисия Викандер и Чжан Цзи.

Снимките са направени през май и юни. За това време екипът е снимал в пет местоположения - Берлин, Лос Анджелис, Ню Йорк, Лондон и френското градче Ле Туке, в студиото, по градските улици и измежду природата. Първите студийни фрагменти към този момент са налице. С неспокойствие чакаме и идващите.

Кейт Уинслет

Ума Търман

Джулиан Мур

Робин Райт

Никол Кидман

Пенелопе Крус

Снимки: PETER LINDBERGH / PIRELLI

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР