През 2014 година рускинята Татяна Каширина поставя световен рекорд по

...
През 2014 година рускинята Татяна Каширина поставя световен рекорд по
Коментари Харесай

Циганка открадна сама 120-килограмова блиндирана врата

През 2014 година рускинята Татяна Каширина слага международен връх по повдигане на тежести за дами в категория до 90 кг. Атлетката подвига 155 кг на Световното в Казахстан, оповестява trafficnews.bg.

Шест години по-късно, на 10 януари, една пловдивчанка е на път да усъвършенства върха ѝ, откакто сама подвигна 120- килограмова блиндирана врата и си я занесе в къщи.

Камера на кооперация на бул. " Шести септември " е снимала епичните моменти. И в случай че Каширина е упражнявала години наред, с цел да реализира този резултат, то формата на българката е надалеч от спортната. Въпреки това, без никаква подготовка е съумяла да се оправи с предизвикването, което се " изпречило " на пътя ѝ. Спортната ѝ екипировка също не се вписва в нормалните трико, фланелка и маратонки. Жената е с всекидневно облекло - яке, терлици и джапанки.

Всъщност шансът кацнал на рамото ѝ с помощта на разсеят занаятчия, който демонтирал вратата, с цел да я носи на различен строителен обект, само че я оставил без контрол пред входа на кооперацията. Жената, минавайки около постройката, видяла безпризорната 120- килограмова блиндирана врата и решила да направи подарък на мъжа си за Банго Васил /ромската Нова година/.

Тъй като имала на разположение количка с колелца, тя натоварва вратата на платформата и потегля с нея.

След известно време майсторът разкрил неналичието на врата и пуснал тъжба в Четвърто районно. Само за ден служителите на реда издирили " щангистката " и разкрили вратата. Успели да я спасят, малко преди да бъде предадена за желязо в някой от пунктовете в махалата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР