През 2013 година Холивуд беше разтърсен от новината, че Пол

...
През 2013 година Холивуд беше разтърсен от новината, че Пол
Коментари Харесай

Дъщерята на Пол Уокър с трогателно видео на баща си - slava.bg

През 2013 година Холивуд беше разтресен от новината, че Пол Уокър е умрял в злополука. Актьорът, станал прочут с ролята си на Брайън О`Конър в поредицата „ Бързи и гневни “ се е прибирал от благотворително събитие, когато автомобилът губи надзор и се блъска в крайпътен дирек. Колата е карана от приятеля на Уокър, Роджър Родас, а след злополуката тя се и възпламенява.

Звездата може и да изглеждаше доста непоколебим на екрана, само че щерка му Медоу постоянно успяваше да извади най-емоционалната стрна от характера му. 21-годишното момиче на няколко пъти споделя трогателни фотоси и видеа в своя профил в Инстаграм, с което може да разчувства всеки почитател на артиста. В скорошна обява Медоу показа клип, който очевидно е сниман точно на рождения ден на Уокър.

Момичето съумява да изплаши татко си, след което го поздравява за специфичния мотив. „ Какво се случва? Изкара ми акъла “, споделя Уокър с необятна усмивка на лицето. След това е време за една голяма прегръдка, с което завършва клипът. „ Никога не съм мислила, че ще споделя това, само че в този момент го усещам като вярното нещо. Бъдете положителни. Обичам ви. Пазете се “, написа тя. Въпреки че минаха съвсем седем години от гибелта на Уокър, Медоу продължава да извършва неговата благотворителна активност.

Тя сътвори фондацията „ Пол Уокър “, която сега набира средства за хранителната банка на Лос Анджелис и оказва помощ на хора, наранени от пандемията. След гибелта на Пол Уокър, Медоу на няколко пъти споделя фотоси от предишното, с които си спомня за татко си. Вижте някои от най-трогателните от тях.

Снимка: БГНЕС

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР