През 2008 Ветко Арабаджиев имаше връзка с ДДС измами свързани

...
През 2008 Ветко Арабаджиев имаше връзка с ДДС измами свързани
Коментари Харесай

Милионите на Арабаджиеви в кутии за обувки: Как?


През 2008 Ветко Арабаджиев имаше връзка с Данък добавена стойност измами свързани с хотел "Марица ". Тогава някой покри следствието. Арабаджиев е много прочут човек, в случай че тръгне следствие не може да не излязат кавги. Това съобщи журналистът Стефан Ташев в утринния блок на Нова телевизия.

"Ветко Арабаджиев взе участие единствено в една компания, други членове от неговото семейство не вземат участие, това ще затрудни следствието. Да не забравяме, че Арабаджиев държи и захарен цех в Пловдив, завещан от Илия Павлов ", сподели още той.

"Единият вид е тези хора да са отвън Европейски Съюз или в Турция. В Турция ги грози арест, сходен на този на Митьо Очите, посредством Интерпол. Адвокатът им твърди, че те скоро ще се явят ", добави Ташев.

"Данъчните измами по Данък добавена стойност имат 13 механизма. Тази, която е употребена в тази ситуация, най-вероятно, е с изчезналият търговец, като не се вкарва ДДС-то на артикули в хазната. Крадецът си е апаш ", съобщи по тематиката финансистът Емил Хърсев.

"Прането за пари елементарно се извършва и потвърждава в съда. При импорт на над 30 000 лв. в банка би трябвало да има обявление, само че в случай че се внасят в трезор, те не се заявяват. В брой се държат пари, които не би трябвало да попадат в счетоводството и когато те е боязън от банката. Има вид и за подправени фактури ", приключи Хърсев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР