Още една зона за плажни спортове ще се превърне в

...
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в
Коментари Харесай

Волейболната звезда Матей Казийски открива Beach Arena Burgas на 1 юни

Още една зона за плажни спортове ще се трансформира в обичана локация за бургазлии и посетители на града това лято. На 1 юни (събота), от 09:00 ч., ще стартира програмата по откриването на BURGAS BEACH ARENA – неповторимо оборудване за спорт навън . То се намира след Северния плаж, до паркинга и алеята към Солниците.

За атрактивното събитие в Бургас идва международната волейболна звезда Матей Казийски по покана на Beach Volley Burgas . Той ще чака всички фенове на плажа сутринта за показателен гейм по плажен волейбол, както и обучителна подготовка с деца, които имат предпочитание да се допрян до волейболната топка. Всички почитатели ги чакат фотоси и подписи със международната звезда .

На същото място, от 09:00 до 13:00 часа, ще се проведат демонстрации по плажен волейбол с клуб Beach Volley Burgas, както и интернационален екипен шампионат по плажен тенис със състезателен клуб „ Бийч тенис Бургас “. Не пропускайте и щафетните игри за деца, проведени от Fit Kids благодарение на спортните клубове по плажен тенис, волейбол и „ Хикари Доджо Бургас “. Всеки е добре пристигнал да взе участие в тях без авансово записване. Всички тези интензивности са част от тематичния уикенд „ Fun&Sun ”, който Община Бургас посвещава на децата и спорта.

В рамките на откриването на новата зона за плажни спортове ще се проведат още атрактивни съревнования . Локацията ще бъде хазаин на екипен интернационален шампионат по плажен тенис за мъже, дами и ветерани. Всеки тим ще се състои от 10 – 12 души, от които най-малко две мъжки двойки, една женска и една двойка ветерани на възраст 50 + години. Паралелно с отборната конкуренция ще бъдат извършени и два шампионата за деца до 14-годишна възраст.

Събитието се провежда от Спортен клуб „ БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС “ с поддръжката на Община Бургас и Българската федерация по тенис. То ще бъде извършено в две обособени категории – PRO и AMATEURS . Подалите поръчка участници са повече от 100 състезатели от Бургас, Варна, София, Русе, Равда, Добрич, Лозенец, Молдова, Азербайджан, Русия.

Турнирните мачове ще се организират на новоизградената бийч сцена Бургас на най-малко 8 стадиони . Турнирът се явява разкриване на летния състезателен сезон в Бургас и на календара на шампионатите по плажен тенис, като в него присъединяване ще вземат най – положителните играчи на България в този спорт.

В Beach Arena Burgas ще може да се насладите през целия летен сезон на плажен волейбол, плажен тенис, плажен футбол, плажно ръгби, текволи, текбол и плажен доджбол. Зоната ще разполага с 3 корта за плажен волейбол, 4 корта за плажен тенис, игрище за плажен футбол/ръгби. Сред удобствата са душове и съблекални, плажен бар, озвучаване и осветяване за тренировки и събития във вечерните часове.

Министър Стоянов към абитуриентите на БСУ: Вървете самоуверено и решително напред!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР