В предизборната обиколка на Цончо Ганев – зам.-председател на Възраждане“

...
В предизборната обиколка на Цончо Ганев – зам.-председател на Възраждане“
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Надеждата я виждате в огледалото

В предизборната обиколка на Цончо Ганев – зам.-председател на „ Възраждане “ и зам.-председател на Народното събрание от „ Възраждане “, беше включено посещаване на Приморско. Вчера той се срещна с жители на морския град, с които разискаха националните цели на политическата организация за Бургаски район .

България е в демографска злополука, унищожено е селското ни стопанство, протяга ръка се на природата ни, има действителна заплаха да ни вкарат във война . Тези резултати от ръководството в миналите десетки години заключи на среща с жители от Приморско лидерът на листата на „ Възраждане “ за Бургас Цончо Ганев . Повече от два часа той беседва с тях, дружно с претендента за депутат Снежана Йорданова и претендента за член на Екологичен потенциал Мариян Иванов.

Надежда има постоянно , акцентира Ганев:

„ Надеждата не я виждате против вас, не я виждате в някого съответно, вярата я виждате всяка заран – в огледалото. Когато ние, като народ, като жители на България, стартираме да живеем с мисълта, че от нас зависи, ние можем да променим, с нашите дейности, нашите позиции, тогава ще си оправим страната. Когато Приморско и хората, които живеят тук, живеят с мисълта, че от тях зависи да си оправят общината, ще си я оправят. Няма да има ниска изборна интензивност и няма да има значение кой купувал гласове и кой карал компаниите или общинските чиновници да гласоподават “ , уточни Цончо Ганев.

Той беседва с гласоподавателите за проблемите със земеделието, туризма и стопанската система като цяло . Цончо Ганев уточни два казуса, касаещи съответно района – заплахата в Странджа да се загробва употребяваното американско гориво за АЕЦ “Козлодуй ”, поради прекратения контракт с Русия; както и слагането на перки в морето, което да рефлектира върху туризма и рибарството. За последното безумство „ Възраждане “ даде мощен отпор и към този момент спря този развой, напомни той.

По отношение на демографската злополука, претендентът за евродепутат Мариян Иванов уточни, че Приморско е една от общините, които към този момент не дават отговор на едно от изискването да са община – популацията ѝ е под 6000 души . Това е „ посредством “ на “добрата ” работа на ГЕРБ, която я ръководи към този момент 13 години.

В умозаключение, Цончо Ганев акцентира, че „ Възраждане “ извършва това, което приказва, и това я отличава от останали политически организации . Ганев прикани хората, в случай че желаят да си върнем страната назад, да го създадем на 9-ти юни, с номер 12 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Цончо Ганев от Политическа партия „ Възраждане “ ще дава отговор на въпроси на жители в Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР