Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков заяви, че

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков заяви, че
Коментари Харесай

Песков: Русия и Путин съществуват и са голям проблем за Украйна

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи, че Владимир Путин „ е и ще бъде “, разяснявайки думите на Володимир Зеленски, че не е сигурен, че Путин е жив. Това съобщи " ", базирайки се на руския уебсайт РБК.

" Ясно е, че и Русия, и Путин са огромен проблем за Украйна и за Зеленски. И е ясно, че чисто психически господин Зеленски би предпочел нито Русия, нито Путин да съществуват. ", добавя Песков. Смята, че  колкото по-бързо украинското държавно управление „ осъзнае, че Русия и Путин съществуват и ще съществуват “ и че ще би трябвало „ да се откажат от всичко антируско “, толкоз по-добре за Украйна.

Тази заран президентът на Украйна Володимир Зеленски по време на Украинската закуска в Давос сподели, че не е изцяло сигурен, че Владимир Путин е към момента жив, като загатна по-специално потреблението на холограми от съветския президент.

Той също по този начин сподели, че за мирни договаряния Русия би трябвало първо да откри " някого " и по-късно да предложи " нещо ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР